Web Analytics
More
    Reklāma

    Android Wear jauninājums atnesīs Wi-Fi un vienkāršotu žestu vadību

    Jaunākie raksti

    Google ir beidzot sarosījusies, lai turpinātu attīstīt Android Wear valkājamo ierīču iespējas. Nebūs melots, ja teiksim, ka uzlabojumus virza konkurenta Apple Watch iznākšana. Android Wear uzlabojumu sarakstā ir vienkāršota žestu vadība, Wi-Fi savienojums un arī iespēja sazināties ar emocijikonu palīdzību. Jauninājums no Google gaidāms tuvākajā laikā.

    Nelielo Android Wear ekrānu vairs nenāksies aizskart, lai izlasītu visus Google kartīšu paziņojumus. Atliks vien pakustināt roku un pulkstenis parādīs nākamo informācijas kartīti.

    ReklāmaAdvertisement

    Wi-Fi atbalsta aktivizēšana (jā, visos vai gandrīz visos Android Wear pulksteņos jau bezvadu savienojums ir iekšā, tikai tas ir neaktīvs) atļaus atstāt viedtālruni mājās un visu informāciju saņemt rokaspulkstenī, ja vien abas ierīces ir pieslēgtas internetam. Zvanīt un saņemt zvanus nevarēs, Android Wear ir tikai mikrofons, bet nav skaļruņa.

    Jauninājums atnesīs arī iespēju neizslēgt Android Wear ekrānu un lietotnes, kas noderēs sportistiem un dažādām citām Android Wear iespējām, kuru darbību varētu traucēt piespiedu ekrāna izslēgšana. Android Wear beidzot spēs arī kaut cik jēdzīgi iedarboties uz viedtālruni – varēsi ar Android Wear pulksteņa palīdzību atbildēt uz SMS vai Hangouts ziņu, izzīmējot kādu emocijikonu apzīmējošu smaiduli pulksteņa ekrānā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma