Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei laiž klajā viedtālruņus P8 un P8max

    Jaunākie raksti

    IKT uzņēmums Huawei šonedēļ modes un mākslas mekā Londonā prezentējis savu jaunāko veikumu – divus jaunākos P sērijas viedtālruņus, kas, līdzīgi kā to priekšgājēji, no jauna izaicina mobilo ierīču industriju, definē jaunus kapacitātes, darbības ātruma un lietotāju pieredzes standartus. Huawei P8 nodrošina jauna līmeņa lietojumu dažādām sadzīves, darba un izklaides lietotnēm, iedvesmo atraisīt savu radošumu un pārsteidz ar revolucionāru vāja apgaismojuma kameras risinājumu.

    “Huawei P8 mērķis ir kļūt par lietotājam draudzīgāko viedtālruni pasaulē,” saka Ričards Ju, Huawei Consumer Business group izpilddirektors. “Balstoties uz plaša un padziļināta pētījuma rezultātiem, ar jauno viedtālruni, mēs atrisinām sāpīgākās un izplatītākās viedtālruņu lietotāju problēmas. Šajā ierīcē lieliski apvienots stils un funkcionalitāte, nodrošinot revolucionāru lietotāja pieredzi, īpaši kameras un interneta lietojuma ziņā. Balstoties uz Huawei P sērijas līdzšinējiem panākumiem, esam droši, ka P8 kļūs par vienu no populārākajiem 2015.gada viedtālruņiem”.

    Reklāma

    Huawei P8

    P8 turpina šajā sērijā aizsākto minimālismu dizainā. Tas ir elegants, lieliski nostrādāts un ar ilgu baterijas kalpošanas laiku. P8 ir viengabala alumīnija korpuss, ko izceļ dimantam līdzīga tekstūra, četras elegantas krāsu variācijas – sudraba, zelta, melna un pelēka. Šī modeļa dizainu iedvesmojuši labākie pasaules dizaina meistardarbi, kas radīti vairāku gadsimtu griezumā.

    Huawei P8 foto 7

    P8 ir 6,4 mm biezs, pieejams arī versijā ar divu  SIM karšu atbalstu, kuras darbojas 4G tīklā. Viedtālruņa aizmugurējais korpuss veidots no stingra tērauda, bet nanoinžektorlējuma process nodrošina industrijā vadošo viengabala 1,5 milimetru plastiska apvalka savienojumu ar vienu no lielākajiem pašlaik esošajiem ekrāniem.

    Huawei P8 dizains un lietotnes veidotas ar nodomu sniegt intuitīvu saikni ar cilvēka dabu, nodrošinot risinājumus, kas atbilst tā gaidām. Divreiz pieskaroties ekrānam, telefons veic ekrānšāviņu, bet uzvelkot apli uz ekrāna, tiek ātri saglabāts tā saturs. Viedālrunim ir arī interesanta balss meklēšanas funkcija – ja telefons kaut kur pazudis, lietotājs var to pasaukt un telefons atsauksies.

    Unikālā enerģijas taupīšanas programma rada lielisku saikni starp Huawei P8 lielisko dizainu, enerģijas patēriņu un pārsteidzošo sniegumu. Tam ir 2600 mAh baterija un Kirin 930 64 bitu astoņu kodolu mikroshēma, kas nodrošina par 20% ilgāku darbības laiku, nekā vairumam citu viedtālruņu, kā arī nepārspējamu baterijas darbības ilgumu gaidīšanas režīmā.

    Huawei P8 sniedz daudzas inovācijas balss un skaņas ziņā – skaļā vidē lietotājs var palielināt skaņu līdz pat 58% virs normālā līmeņa. Vējainos apstākļos, lietojot austiņas, telefons slāpē 90% no vēja skaņām. Bezroku vadības funkcionalitāte nodrošina augstas kvalitātes zvanus 2 metru darbības rādiusā, bet iebūvēta neatkarīga audio dekodētāja mikroshēma nodrošina nevainojamu kvalitāti mūzikai, arī tad, kad tās skaļums tiek dubultots.

    P8 sniedz virkni risinājumu, ņemot vērā esošās un nākotnes lietojuma tendences. Viens no tiem – kad P8 identificēts un piesaistīts kādai Bluetooth ierīcei, piemēram, Huawei TalkBand B2, tālruni var automātiski atslēgt, neievadot paroli. Tā tīkla savienojuma ātrums aptuveni trīs reizes pārsniedz citu viedtālruņu parametrus.

    Balstoties uz līdzšinējo P sērijas produktu izpratni par skaistumu, P8 iepazīstina ar jaunu filosofiju kameras dizainā – fotokameru, kas optimizēta lietošanai samazināta apgaismojuma un liela kontrasta apstākļos. P8 veiksmīgi savieno programmatūras, aparatūras un patentētus algoritmus, lai lietotājiem palīdzētu radīt skaistus foto pat sliktos gaismas apstākļos.

    Industrijā vadošā Optiskā Attēlu Stabilizēšanas tehnoloģija līdz pat 1.2° nodrošina augstas kvalitātes foto un video iespēju, kā arī kontrolē kameras kustīgumu, nodrošinot asus attēlus. Pasaulē pirmais RGBW četru krāsu sensors palielina spilgtumu par 32% augsta kontrasta apgaismojumā un samazina to par 78% vāja apgaismojuma apstākļos. DSLR līmeņa neatkarīga foto apstrāde nodrošina blakustrokšņu samazinājumu un inteliģentu augsta kontrasta apgaismojuma atpazīšanu. Huawei uzlabotā tehnoloģija un programmatūra nodrošina četrus profesionālas kvalitātes fotografēšanas režīmus samazināta apgaismojuma apstākļos, kas sniedz iespēju radīt īpaši mākslinieciskus foto.

    Unikāls ir Huawei kameras režisora režīms – nozarē pirmais profesionāla līmeņa video ieraksta rīks viedtālrunī. Tas ļauj lietotājam kontrolēt vēl trīs citu Android tālruņu kameras, tādējādi uzņemot video no četriem skatupunktiem vienlaicīgi, un pēc tam veikt sinhronizētu video klipa apstrādi.

    Ar jauno viedtālruni Huawei novērš tādas arvien aktuālākas lietotāju problēmas kā zvanu pārrāvumi un signāla pavājināšanās. Izmantojot savas zināšanas par mobilo infrastruktūru un pasaules līmeņa komunikācijas tehnoloģijām, Huawei P8 definē jaunus standartus tīklu savienojumu ziņā. Pateicoties patentētajai Signal+ tehnoloģijai, kompaktajai un spēcīgajai duālajai antenai un ātrai pārslēgšanās tehnoloģijai, telefons atpazīst labāko darbības režīmu. Brīdī, kad viena no antenām tiek nosegta, viedtālrunis pārslēdzas uz otru, nodrošinot nepārtraukti spēcīgu signālu. Tas ievērojami samazina pārtraukto zvanu risku, kas bieži skar metāla korpusa viedtālruņu lietotājus. Signal+ nodrošina lielisku zvanu savienojumu arī situācijās, kad lietotājs, piemēram, pārvietojas vilcienā ar 300 km stundā. Bet tie, kas bieži ceļo ar lidmašīnu un saskārušies ar lēnu savienojumu, kamēr telefons atrod valsts aktuālo tīklu, priecāsies par to, ka P8 šādās situācijās nodrošina trīs reizes ātrāku savienojumu. Tas pārbaudīts testos, kas veikti vairākās valstīs Eiropā, Ziemeļamerikā, Dienvidamerikā, Austrālijā un Āzijā.

    Huawei P8max

    Šim modelim ir lielāks – 6,8 collu ekrāns, ilgāks baterijas darbības laiks vienā uzlādes ciklā un unikāla fotokamera ar apgaismojuma atpazīšanas funkciju. Tam ir arī elegants dizains un zīmēšanas ar gaismu (light painting) iespējas, kas sniedz lietotājam aizraujošu pieredzi. Unikālākā P8max iezīme ir aviācijas alumīnija korpuss, turklāt 94% no korpusa veido metāls.

    Huawei P8max foto 7

    Liels 4360mAH akumulators ar Huawei enerģijas taupīšanas un patēriņa kontroles tehnoloģiju nodrošina ilgu darbības laiku – lietotājs var skatīties iepriekš lejupielādētu video līdz 15 stundām no vietas vai vairāk nekā 10 stundas straumēt video! Priekšējā un aizmugurējā kamera strādā 5+13 megapikseļu kombinācijā, priekšējā kamera turklāt ir aprīkota ar profesionāla līmeņa attēla signāla procesoru (Image Signal Processor) un divtoņu zibspuldzi, kas izceļ patiesās krāsas nakts fotogrāfijās. Bet iespēja zīmēt ar gaismu un režisēt video, kas filmēts no vairākiem viedtālruņiem vienlaikus, sniedz lielisku izklaidi.

    P8max 6,8 collu augstas izšķirtspējas JDI ekrāns ir lielākais In-cell FHD ekrāns pasaulē. 16:9 ekrāns ļauj viedtālrunim būt plānākam – tā korpuss ir tikai 6,8 mm biezs. Tajā izmantota industrijā vadošā karstuma samazināšanas tehnoloģija, lai pasargātu ierīci no pārkaršanas. Tāds pats TDX19 augstas siltumvadītspējas sakausējums tiek izmantots arī dažu luksus automobiļu ražošanā. Siltumvadītspējas koeficients ir deviņas reizes augstāks nekā nerūsējošam tēraudam un 3,8 reizes augstāks, nekā alumīnija-magnija sakausējumam, kas tiek izmantots vairumā tālruņu.

    P8max aprīkots ar virkni komerciāli lietojamām aplikācijām, piemēram, bluetooth drukāšanas, bezvadu projekcijas un GPS iespēju, kā arī palīdz ērti pārvaldīt e-pastu, labot dokumentus un veikt citus biroja darbus. Tam ir arī perforēts ādas maciņš, ar kura palīdzību var telefonu novietot vertikāli ērtākai video baudīšanai, kā arī maciņa dizains ļauj redzēt ienākošos zvanus to pat neatverot.

    Huawei P8 ir turpinājums 2012.gadā klajā laistajai P sērijai, kas guvusi ievērojamus panākumus visā pasaulē. Huawei P6 globālais pārdošanas pasaulē sasniedza 5 miljonus vienību 60 valstīs, bet P7 pārdošanas apjoms vien pusgada laikā pārsniedza 4 miljonu vienību 100 pasaules valstīs. Šo modeļu labie rezultāti ir spēcīgs pamats P8 veiksmei tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    19.04.2015 12:16

    >Divreiz pieskaroties ekrānam, telefons veic ekrānšāviņu, bet uzvelkot apli uz ekrāna, tiek ātri saglabāts tā saturs.

    kāda atšķirība starp abiem? domāts, ka apļa gadījumā atpazīst tekstu un saglabā to?

    x
    19.04.2015 12:25
    Reply to  x

    izskatās, kautkas ir pazudis tulkojumā

    “Double-tapping a knuckle on the screen takes a screenshot, for instance,
    while tracing a circle allows you to crop the screen cap before saving.”

    tātad, nevis izšauj, bet saglabā ekrāna vai tā daļas attēlu.

    19.04.2015 14:16
    Reply to  x

    Jā, divreiz uzsitot ar pirkstu kauliņiem pa ekrānu, tiek saglabāts ekrānšāviņš. Ja ar pirksta kauliņu (vai kaut ko citu šauru) velk uz ekrāna apli, tad tiek saglabāts šī apgabala (te gan sanāk taisnstūris) ekrānšāviņš. Kaut kā tā. Varbūt bez māžošanās ar pirkstu kauliņiem, bet Samsung savās (vismaz Galaxy Note) ierīcēs ekrāna saglabāšana ir gana labi nostrādāta. Neesmu gan drošs, ka to vairumam lietotāju vispār vajag.

    x
    19.04.2015 16:24

    tagad tapa skaidrs, ka oriģ. tekstā ir domāti divi šāviņi – ekrāna un iezīmētās daļas.
    atzīšos, ka bez skaidrojuma nesapratu, kas bija domāts.

    Ksspars Lccis
    19.04.2015 17:48

    a kā mēs tagad instagramā liksim sirsniņas???

    gusto
    20.04.2015 07:14

    P8max praktiski skaitās planšetdators, ne telefons! :D

    aigi
    20.04.2015 09:07

    P8 Max ir akurāt par 0.8 collām par lielu, bet vai P8 ir par 0.8 collām par mazu… Dzīve radīs.

    Reklāma