Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Worldwide Developers Conference norisināsies no 8. līdz 12. jūnijam

    Jaunākie raksti

    Tikko izziņoti Apple šī gada Worldwide Developers Conference norises datumi. Kā jau ierasts, Apple WWDC norisināsies no 8. līdz 12. jūnijam Sanfrancisko. Arī šajā reizē Apple nāksies veikt izlozi starp visiem interesentiem, kas reģistrējušies WWDC apmeklējumam. Kādreiz Apple piekopa politiku, kas atļāva iegādāties konferences apmeklējuma biļetes rindas kārtībā – pirmie tek pie biļetēm, bet to skaits ir ļoti ierobežots. WWDC 2013 biļetes tika izpirktas divu minūšu laikā.

    Šī gada WWDC tiešraide tiks demonstrēta arī speciālā WWDC lietotnē un Worldwide Developers konferences mājas lapā. WWDC atklāšanas dienas paziņojumi parasti ir interesanti arī parastiem ļaudīm. Tad tiek atklāta informācija par iOS un OS X operētājsistēmu jaunumiem, kā arī bieži tiek izziņoti atjaunināti Mac datori vai kāds cits “dzelzis”.

    Par OS X 10.11 vēl pat īsti netiek baumots, par iOS 9 zināms, ka šī operētājsistēmas versija sakārtos esošās nestabilitātes. iOS 9 būs iepriekšējo vizuālo dzīru labojumi un stabilitātes uzlabojumi, tāpēc lietotāji savos iPhone un iPad ieraudzīs pavisam nelielas saskarnes izmaiņas. Protams, kļūdu labojumi neizslēdz jaunu funkciju ienākšanu iOS 9, bet tiek norādīts, ka nekas graujošs jaunajā iOS versijā nebūs. Daudzi 16 GB iPhone un iPad modeļu lietotāji noteikti atceras, ka iOS 8 uzstādīšanai nācās pamatīgi iztīrīt viedierīces atmiņu. Apple esot apņēmušies iOS 9 jauninājumu atvieglot, lai tas ātrāk nonāktu visās atbalstītajās viedierīcēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    davfreim
    16.04.2015 19:05

    Gaidu ar nepacietību, vienmēr kaut kas interesants tiek prezentēts.

    Reklāma