Web Analytics
More
    Reklāma

    Manfrotto adapters pārvērš iPad par otru DSLR ekrānu un vadību

    Jaunākie raksti

    Manfrotto iemēģinās roku ne tikai statīvu un mugursomu biznesā, ražotājs vēlas vēl vairāk iesaistīties fotogrāfijas uzņemšanas procesā. Jaunāko Manfrotto veikumu sauks Digital Director un tas būs adapters, kas pārvērš iPad planšetdatoru par Canon un Nikon spoguļkameru ekrānu un kontroles ierīci. Līdzvērtīgu ideju šobrīd piedāvā CamRanger, bet Manfrotto neizmantos bezvadu tehnoloģijas, kas visu procesu varētu padarīt lēnāku un mazāk uzticamu.

    Manfrotto Digital Director piedāvās iPad ekrānā redzēt visu to pašu, kas apskatām fotoaparāta ekrānā, kā arī iPad lietotne ļaus kontrolēt visus pieejamos manuālos iestatījumus. To skaitā ir manuāla fokusēšana, ISO iestatīšana un atvēruma pielāgošana. Tiesa, to pašu var paveikt arī ar datoru, bet Manfrotto visu padara mobilāku. Digital Director maksās 500 ASV dolārus un iPad adapters būs pieejams jau jūnijā.

    Reklāma

    Protams, funkcijas nodrošināšanai nāksies izmantot tā saucamo Live View, kas var samazināt spoguļkameras darbības ātrumu. Tiek norādīts, ka pilnai Manfrotto Digital Director funkcionalitātei nāksies izmantot saderīgas spoguļkameru komponentes, piemēram, atbilstošus objektīvus manuālai fokusa iestatīšanai.

    Manfrotto-Digital-Director Manfrotto-Digital-Director-Platform

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andris
    14.04.2015 16:57

    es jau sen izmantoju savu xperia z priekš otra ekrāna

    Ritvars
    15.04.2015 17:32
    Reply to  Andris

    Kā? Teach me master

    Andris
    16.04.2015 10:24
    Reply to  Ritvars

    OTG usb kabelis un DSLR Camera aplikācija ko googles veikala. Vismaz uz Nikon kamerām kurām ir Live view strādā visām, ar Canon sākot no EOS 500D

    Ritvars
    04.05.2015 21:32
    Reply to  Andris

    Kura tieši app?

    Reklāma