Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon jaunākais pirkums varētu nozīmēt 3D apavu uzmērīšanu

    Jaunākie raksti

    Amazon tikko iegādājies Shoefitr – Pitsburgā bāzētu stārtapa uzņēmumu, kas specializējies 3D tehnoloģijas izstrādē apavu izmēru noteikšanai. Oficiāli darījums pagaidām nav apstiprināts. Gandrīz perfekti pielaikot apavus tiešsaistē būtu ļoti noderīgi, jo daudzi, ja ne visi, ir saskārušies ar tiešsaistes apavu iegādes problēmām. Neviens nav pasargāts no pārāk mazu vai šauru apavu iegādes. Vācijā vai Lielbritānijā ir izstrādātas shēmas apavu apmaiņa vai atgriešanai, bet mums sūtīt kedu pāri atkal prom īsti neatmaksājas.

    Shoefitr jau šobrīd sadarbojas ar Nordstrom, New Balance un Cole Haan apavu ražotājiem, piedāvājot meklētājā ievadīt esošo apavu modeli un izmēru, lai pēc tam piemeklētu atbilstošāko jauno modeli, kas izmēru ziņā atbilst esošajam. Shoefitr izveidotā apavu datu bāze atļauj apavu piemeklēšanu pēc to svara un zoles biezuma, kas ir svarīgs parametrs sportistiem.

    Reklāma

    Tiek pieļauts, ka līdzīga tehnoloģija un datu bāzes varētu tikt izveidotas arī apģērbiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andris Ješevics
    15.04.2015 20:59

    Beidzot arī tiek piedomāts sīkāk par apavu iegādi. Jo pašam ir jācieš ka nevar apavus dabūt gandrīz nevienā veikalā. Man pašam ir 51. izmērs US 16. Latvijas teritorijā kopumā ir tikai 3. apavu veikali, kuros var dabūt manu 51. izmēru. Un visi trīs atrodas Rīgā. Protams ir forši ka ir arī trīs šādi veikali, bet tajos pašos gandrīz nekad nav īsti tādi apavi kas mani uzrunātu lai es tos nopērku.

    Reklāma