Web Analytics
More
    Reklāma

    Popcorn Time iOS lietotnei vairs nav nepieciešams “jailbreak”

    Jaunākie raksti

    Jau pāris reizes esam pieminējuši Popcorn Time. Tas ir serviss, kas ļauj skatīties “torrentos” esošo saturu, bet lietotājam to nenākas pilnībā lejupielādēt pirms skatīšanās. Popcorn Time noindeksē jaunākās filmas un seriālus, tos piedāvā lietotājiem smukā izkārtojumā ar visiem subtitriem, izšķirtspēju pārslēgšanu utt. Popcorn Time nepiedāvā t.s. “skrīnerus” vai citu ne pārāk augstvērtīgas kvalitātes saturu.

    Iepriekš Popcorn Time ļoti smuki dzīvojās Android operētājsistēmā un Windows vai Mac galddatoros, bet iOS ir ciets rieksts. Apple nosaka, ka iOS saturam ir jānāk tikai no Apple lietotņu veikala vai arī lietotājam jādodas nelegālais ceļš, “džeilbreikojot” iPhone un tad no trešo pušu veikala uzstādot lietotni. Popcorn Time ir spējis pat šo ierobežojumu apiet.

    Reklāma

    Popcorn Time 1.2 Beta iOS lietotnes uzstādīšanai būs nepieciešama pati lietotne, kas ielādējama no Popcorn Time mājas lapas. iOS viedierīci būs jāpieslēdz datoram un jāizpilda pāris ekrānā redzamās darbības. Popcorn Time tiks uzstādīts iPhone vai iPad bez “jailbreak” un bez ierīces garantijas zaudēšanas.

    Atgādināšu, ka arī šajā gadījumā filmu skatīšanos var uzskatīt par pirātismu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    dzhonsons
    09.04.2015 23:39

    Kaut kā neizdodas ieinstalēt. Vienmēr izmet kaut kādu erroru. Bet, nu, bēda maza..

    Reklāma