Web Analytics
More
    Reklāma

    Ford laiž klajā jauno Galaxy — greznu un praktisku septiņvietīgu automobili

    Jaunākie raksti

    Ford Motor Company laiž klajā jauno Ford Galaxy — ietilpīgu, izsmalcinātu un progresīvu pasažieru automobili, kas ļauj baudīt greznu braucienu pat septiņiem cilvēkiem.

    Jaunajā Galaxy, ir realizētas zīmola jaunākās dizaina tendences, kuru vidū ir izsmalcināts radiatora režģis un šauri priekšējie lukturi, piedāvā septiņas sēdvietas, turklāt ļauj ģimenēm viegli pārkārtot salonu pasažieru vai bagāžas pārvadāšanai, pateicoties klasē pirmajai trešās sēdekļu rindas pacelšanas funkcijai.

    Reklāma

    Priekšā sēdošo pasažieru komfortu uzlabo Ford konturētie sēdekļi ar masāžas funkciju, savukārt aizmugurējā piekare ar vienlaidu savienojumu nodrošina plūstošāku un klusāku braucienu. Jaunais Galaxy arī palīdz autovadītājiem pilsētas satiksmē un uz lielceļiem, izmantojot tādas progresīvas sistēmas kā:

    • inteliģentais ātruma ierobežotājs, kas uzrauga ceļa zīmes un kontrolē dzinēja apgriezienu skaitu, palīdzot autovadītājiem nepārsniegt noteiktos braukšanas ātruma ierobežojumus un izvairīties no soda naudām;
    • pirmssadursmes bremzēšanas palīgsistēma ar gājēju uztveršanas funkciju, kas mīkstina tādu sadursmju sekas, kurās iesaistīti citi transportlīdzekļi vai gājēji, vai palīdz izvairīties no tām pavisam;
    • neapžilbinošas tālās gaismas, kas ietilpst adaptīvajā LED priekšējā apgaismojuma sistēmā, uztver priekšā esošus transportlīdzekļus un samazina apgaismojuma intensitāti zonās, kas var apžilbināt citus, saglabājot optimālu citu ceļa daļu apgaismojumu.

    Galaxy piešķir zīmolam raksturīgajai braukšanas dinamikai jaunu kvalitāti ar Ford adaptīvo stūres sistēmu, kas pielāgo stūres vadību braukšanas ātrumam, uzlabojot manevrētspēju un precizitāti, kā arī ar jaunākajiem degvielu taupošajiem dzinējiem, tostarp jaudīgo 2,0 l 210 ZS TDCi dīzeļdzinēju.

    FordGalaxy2015_01

    „Ģimenes visā Eiropā ir izaugušas līdz ar Galaxy. Klientus pārliecina tā spējas pārvadāt septiņus cilvēkus, nodrošinot augstākās klases komfortu un drošību un pārsteidzot ar nepārspējamu daudzpusību,“ stāsta Ford of Europe Mārketinga, pārdošanas un klientu apkalpošanas nodaļas viceprezidents Rolants de Vārds. „Jaunais Galaxy izceļ šīs īpašības ar uzlabotu dinamiku, degvielas ekonomiju un izsmalcinātību, kā arī praktiskām inovācijām.“

    Ford jauno Galaxy atklāja burtiskā nozīmē — uz kustībā esošas piekabes ar neticamu triku, kas tika veikts ar iluzionista Dārsija Ouka palīdzību. Vienā brīdī Ouks un seši viņa palīgi ir redzami uz piekabes, kuru pa lidlauka skrejceļu velk kravas automobilis. Ouks paslēpj savus palīgus aiz aizkara, un pēc dažām sekundēm viņi ir Galaxy, kas ir parādījies kā no zila gaisa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    kristaps
    06.04.2015 16:54

    Vai man vienīgajam liekas, ka mūsdienās fords skatoties tieši no priekšas ir totāli vienāds. Vienagla vai mazais fiesta, vai focus vai mondeo vai s-max vai galaxy, seja/priekša VISIEM copy/paste ielikta un tagad baigi lepojas ar savu jauno modeļu veikumu….

    06.04.2015 18:49
    Reply to  kristaps

    Tas ir slikti? Proti, ražotājam ir svarīgi, lai tā produktiem būtu kopīgas vizuālās iezīmes un man šķiet, ka jaunie Fordi izskatās tīri labi un diezgan atpazīstami.

    aigi
    07.04.2015 08:49
    Reply to  kristaps

    Vienādi izskatās praktiski visi – Audi, VW, BMW, Seat, Škoda u.c.
    Es neteiktu, ka tas ir slikti, bet orģināli tas arī nav.

    Reklāma