Web Analytics
More
    Reklāma

    Erasmus for Young Entrepreneurs: iespēja stārtapiem attīstīt savu biznesu

    Jaunākie raksti

    Vasara ir lielisks laiks, kad uzsākt vai attīstīt stārtapu – lielākā biznesa apmaiņas programma Erasmus for Young Entrepreneurs ir atvērta ambicioziem Eiropas jaunajiem un pieredzējušajiem uzņēmējiem, kas ir gatavi mainīt spēles noteikumus, radīt globālus produktus un veidot nākotnes partnerības. Piesakies, atrodi savu stārtapu mentoru, tiec apstiprināts un seko savam sapnim.

    Kopš tās sākuma 2009. gadā Erasmus for Young Entrepreneurs programma ir mainījusi izpratnes par biznesa plānošanu un padarījusi Eiropas Savienību par vietu, kur uzņēmējdarbība ir nepārtrauktā kustībā un inovāciju meklējumos. Šo gadu laikā vairāk nekā 2000 jauno uzņēmēju ir devušies apmaiņas braucienā un pilnveidojuši savas idejas izklaides, viesmīlības un tehnoloģiju nozarē, tajā pašā laikā sniedzot ieguldījumu pieredzējušā uzņēmēja biznesa attīstībā. Nodibinājumam TechHub Riga piebiedrojoties programmai, īpašs uzsvars tiks likts uz Eiropas Savienības IT un tehnoloģiju stārtapiem – Startupreneurs atzars palīdzēs jaunajiem Latvijas stārtapiem doties apmaiņā uz citu ES valsti, savukārt pieredzējušajiem stārtapiem Latvijā būs iespēja uzņemt ES gaišākos tehnoloģiju prātus savā kompānijā.

    Reklāma

    Stārtapi allaž domā plašāk, tie pārvietojas ātri un bieži ceļā lauž gan savu, gan citu domāšanas veidu – programma meklē tieši šādus dalībniekus! Tu vari pieteikties kā jaunais uzņēmējs, ja:

    • Domā par stārtapa izveidi vai Tev ir stārtaps, kas nav vecāks par 3 gadiem;
    • Vēlies būt tehnoloģiju produktu celmlauzis;
    • Esi gatavs kā uzņemt zināšanas, tā sniegt pretī savējās.

    Tu vari pieteikties kā pieredzējušais uzņēmējs, ja:

    • Atrodies biznesa vidē vairāk nekā 3 gadus;
    • Esi mazā vai vidējā uzņēmuma dibinātājs-vadītājs vai esi tieši iesaistīts uzņēmuma vadībā;
    • Esi vai vēlies būt tehnoloģiju produktu celmlauzis;
    • Esi gatavs kā uzņemt zināšanas, tā sniegt pretī savējās.

    Kāpēc pieteikties? Erasmus for Young Entrepreneurs ne tikai rada pamatojumu Tava stārtapa turpmākai attīstībai, bet arī kalpo kā Tavs iekšējais stārtaps, kas ir brīvs no bailēm. Nepalaid garām izdevību eksperimentēt, kad sastopies ar jaunām kultūrām, idejām un sapņiem! Nebaidies ciest neveiksmi un mācīties, kad esi pārbaudījumu vidū, nezinot, kā rīkoties! Nenoliedz atkārtošanas mākslu un mēģini tik daudz, cik nepieciešams, lai sasniegtu panākumus!

    Vasara ir perfekts laiks, kad uzsākt vai attīstīt stārtapu – gala termiņš, lai pieteiktos vasaras braucieniem, ir 17.aprīlis!

    Erasmus for Young Entrepreneurs programmu atbalsta Eiropas Komisija un īsteno TechHub Riga, pirmā un lielākā IT un tehnoloģiju koprades telpa Latvijā. Startupreneurs atzarā piedalās arī Civitta (Lietuva), Startups.be (Beļģija), Tetuan Valley (Spānija), Power of Youth (Lielbritānija) – lai nodrošinātu programmas efektīvu izpildi, apmaiņas ir ieteicamas starp šīm valstīm. Tiek paredzēts, ka divu gadu laikā atzars kopumā īstenos 150 apmaiņas, 30 apmaiņas katra.

    Pirms pieteikšanās ieteicams sazināties ar programmas koordinatori!

    Kontakti:
    Marija Ručevska
    TechHub Riga Startupreneurs koordinatore
    marija.rucevska@techhub.com

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma