Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung norāda uz salokāmiem ekrāniem jau 2016. gadā

    Jaunākie raksti

    Šobrīd Samsung un LG piedāvā viedtālruņus ar lokaniem vai liektiem ekrāniem. LG G Flex bija pirmais viedtālrunis ar lokanu ekrānu, bet Samsung Galaxy Note Edge – pirmais viedtālrunis ar pamatīgi izliektu ekrāna malu. Tiesa, tas nav gluži vēlamais rezultāts, kādu esam redzējuši zinātniskās fantastikas filmās.

    LG ir nedaudz novirzījies no ceļa un ražotājs strādājot pie caurspīdīga ekrāna, kas būtu piemērots izvietošanai uz automašīnu priekšējiem stikliem un lidmašīnās. Bet anonīms uzņēmuma darbinieks esot norādījis uz Samsung plāniem jau tuvāko gadu laikā uzsākt salokāmu ekrānu masveida ražošanu.

    Reklāma

    Samsung būšot gatavs uzsākt salokāmo ekrānu ražošanu jau 2016. gadā. Jau zināms, ka Samsung kādu laiku darbojas ap lokaniem ekrāniem. Strādājošu ekrāna prototipu izveide ir nodrošinājusi Samsung salokāmu ekrānu patentu saņemšanu. Visticamāk, sākotnēji A4 lapas izmēr ekrāns nebūs salokāms pastmarkas izmēros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    30.03.2015 11:59

    Lieliski, varēs ekrānu sarullēt un iebāzt, nē, ne tur, bet somā, tādā kādās agrāk nēsāja rasējumus.

    bombelats
    30.03.2015 17:54

    Tieši tā. Jau pagājušogad LG atrādīja sarullējamu TV ekrāna prototipu. Neatminos tik diagonāles izmēru. Šķiet, ka ap 50″ grozījās. Tad ruļļa izmērs bija 12 cm diametrā.

    30.03.2015 19:45
    Reply to  bombelats

    Televizora pārvietošanai no veikala uz viesistabu – der!

    bombelats
    30.03.2015 20:10
    Reply to  Artis Abols

    Aber protams. Gan jau, ka kā ar skaidenes mēbelēm: pēc salikšanas, kaut kad vēlāk izjaukt jau var. Bet salikt atpakaļ – MI. Te ar, otrreiz sarullēsi, atrullēsi un skat, pastāvīgais 3D efekts, piemēram.

    Reklāma