Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tele2”: Rīgā mobilā interneta patēriņš pieaudzis par 161%

    Jaunākie raksti

    Rīgā gada laikā “Tele2” mobilā interneta patēriņš pieaudzis par 161%, liecina mobilo sakaru operatora “Tele2” dati. “Tele2” galvaspilsētā jau nodrošina augstu mobilā interneta un balss pakalpojumu kvalitāti, un, strauji pieaugot “Tele2” mobilā interneta klientu skaitam un patēriņam, uzņēmums tīkla infrastruktūrā galvaspilsētā gada laikā papildus ir ieguldījis vairāk nekā 700 000 eiro, uzbūvējot 63 jaunas bāzes stacijas.

    “Arvien vairāk Rīgas iedzīvotāju izmanto interneta mobilitātes priekšrocības, lietojot “Tele2” internetu telefonā un datorā, kā rezultātā interneta patēriņš šī gada pirmajos mēnešos ir trīs reizes lielāks nekā pirms gada. Tāpat “Tele2” klienti novērtē iespēju sekot mobilā interneta patēriņam, tādējādi nerūpējoties vairāk par patērēto apjomu. Interesanti, ka šobrīd jau ievērojama daļa “Tele2” klientu mobilo internetu lieto biežāk nekā zvana un sūta īsziņas,” saka “Tele2” Tehniskā departamenta vadītāja Līga Krūmiņa.

    ““Tele2” mērķis ir nodrošināt klientiem labāko mobilā interneta lietošanas pieredzi Latvijā, tāpēc šogad “Tele2” turpina attīstīt 4G tīklu, lai tas būtu pieejams jau 90% valsts iedzīvotāju,” saka L.Krūmiņa.

    “Tele2” ir Baltijā modernākais mobilo sakaru tīkls, kas nodrošina jaunākās paaudzes 4G pakalpojumus un ir sagatavots nākotnei – līdz pat 20 reizēm lielākai tīkla slodzei, kuru radīs pieaugošā mobilā interneta lietošana, un tādu jaunākās paaudzes tehnoloģiju nodrošināšanai kā 4G-Advanced. Rūpējoties arī par augstu balss sakaru kvalitāti, “Tele2” un “Zelta Zivtiņa” klientiem ir pieejama HD Voice tehnoloģija, kas nodrošina izcilu skaņas kvalitāti sarunas laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jons
    21.03.2015 11:02

    Mēsls ne internets, kā arī viss tele2 kompānija sūds… Bite cool…….:)

    Kaspars
    21.03.2015 13:04
    Reply to  Jons

    ļoti žēl kursorā lasīt tādus komentārus..delfu līmenis

    davfreim
    22.03.2015 10:13

    Nepazīst nevienu, kurš lietotu Tele2 :) man Tele2 asociējas ar sliktu kvalitāti, miskiem rēķiniem un cenām, kas i neatbilst kvalitātei.

    Kaspars
    22.03.2015 10:58
    Reply to  davfreim

    Stereotipiem liels spēks :)

    khe
    22.03.2015 12:46
    Reply to  Kaspars

    Pat pārak liels.
    Būsim pazīstami. Es lietoju Tele2.
    Stereotipiem tiešām liels spēks.
    Man radinieks nevar parnākt uz tele2 jau ilgus gadus. Aizbildinās, ka slikta zona. Jā. Vienā vietā, reizi gadā aizbraucot uz mežu rudenī pēc sēnēm, vietā kur neviena dzīva dvēsele reizēm pazūd zona. Vot. Telei zonas neesot.
    Tai pat laikā tiek slavēts cits operators, kuram kā tautā saka zona esot visur. Lojalitātes līmeņi jau kosmiskie.
    Tad nu šis cilvēs man stāsta, ka reizi gadā nav zona telei. Savukārt pašam ar šo vislabāko operātoru kuru izmanto daudzus gadus tīkls nav darbā, kur uzturas katru dienu, mājas pagrabā nav. Tātad telei nav tīkls 1 no 10 vietām=tīkls nav nekur. Lmt nav tīkls 4no10 vietām=cilvēkiem aizkrīt klapes kā zirgiem.
    Būsim reāli. Pakalpojumi abiem ļoti līdzīgi un vienlīdz labi.
    Šajā gadījumā jums domāšana ir jāmaina, nevis jaunus torņus jāceļ. Tie nepalīdzēs. (:

    Kriistaaps
    22.03.2015 20:10
    Reply to  khe

    Tev domāšana ir jāmaina…. Tele2 bija kaut kas pirms 10-15 gadiem.. tagad tas cenšas būt ‘lētākais’ operators uz papīra, beigās sanāk, ka ir wannabe zviedru kantoris ar ļoti daudzām slēptām maksām. Ir man te pazīstami kuri sit uz krūtīm par tele2 un neko citu. Lieto Nr.5 un zelts tarifus, reali dzīvē par nr5 maksā 10-13eur/mēn(uz papīra tarifs 7.99eur) otrs čuvaks par zeltu ~15eur/mēn(uz papīra 11.99eur) Satiekoties un ja uzvīd operatoru temats tad vienmēr sūdzas, ka kkādi mistiski tarifi reiķinā pienāk klāt, zvanot viņiem viss tiek precīzi nodiktēts un attaisnots, vopš esi pats vainīgs… Saku, ka ta jau LMT lētāk iznāk vai Bite, uz manīm sāk brēkt virsū, ka tele2 labākais, nekad nemainīs jo zona ”labākā” u.t.t. Tele2 privātpersonām – pensionāru un ‘urlu’ (ZZ) iemīlotākā firmele. Pensionārus vienkarši ievelk caur telemārketingu jo redz piedāvā uz papīra 50c lētak un nez kādus zelta kalnus iestāsta, tas urlu slānis gādajas pa 1-2eur ZZ priekšapmaksas kartes jo neko citu šikāku pogu telefoniem neielikt. :D Sorry, bet tā ir patiesība! P.S. Es Bitē, piektdienā, jūtos labi, par zonu nevaru sūdzēties kaut vai sanāk diezgan braukt pa visu Latviju. Nekad neesmu palicis bez zonas/sakariem šajos 4 gados kopā ar Biti. Internets varēj būt ātrāks ārpus Rīgas/ne… Read more »

    Kaspars
    22.03.2015 22:26
    Reply to  Kriistaaps

    Ir man sanācis pēdējos 3 gados aktīvi lietot visus trīs operatorus (jo man kabatā parasti ir privātais + darba telefons)
    Mans novērojums, ka pilsēta zona ir ok visiem, ārpus pilsētām ir dažādi..
    Visbiežāk zonu nerāda bite, tele2 manāmi retāk, bet arī ar lmt ir izdevies atrast “pāķus”, kur zonas nav, tiesa diezgan reti..
    Visi operatori attīstās, arī ar tele2 vietās, kur iepriekš internets bija nelietojams, tagad velk ļoti labs 3g..
    Rēķini..ar biti interneta pārtērēšana bija daudz dārgāka, nekā tagad ar tele2..”mistika” rēķinos gan nav manīta ne pie vieniem ne otriem, domāju, esmu pazīstams ar IT sfēru un maksājumu sistēmām, tāpēc zinu, ka kļūdas iespējamība būs vienmēr, tādos brīžos jau viss ir atkarīgs no kompānijas un paša attieksmes (ja pats nevis runā bet bļauj, tad diskutēt un saprast kaut ko nebūš spējīgs neviens)

    Kompānijas imidžs..bite vairs nav tādi atvērtie un foršie, kādi bija iepriekš (nezinu kas, bet kautkas tur ir pazudis)
    tele2 vairs necenšas būt “lētie”, viņi tak pacēla cenu..viņi cenšas atrast savu vietu price/performance attiecībā – tas ir pa vidu
    lmt savukārt turpina būt kvalitātes un, lai arī kā tas mani, mūsu kapejku skaitītāju sabiedrībā, nebeigtu pārteigt, arī klientu auditorijas līderis

    khe
    23.03.2015 07:49
    Reply to  Kriistaaps

    Nesaprotami rēķini? to tev bite taču pateica, vai ne? :D reklāmās arī viņi to stāsta. :D
    Jā. Reiz aizeju ciemos un paveras līdzīga saruna kā te. man X persona jautā, kādēļ man rēķins 5.49€ izmantojot tarifu pa 4.99€. Nesaprot cilvēks. “Paļubomu kruķī” rēķinu. Es saku, davai rādi šurp. Tūlīt tiksim galā. Tagad lasam uzmanīgi – Atveru rēķinu a tur, jā 4.99 maksa par tarifu un skatos zemāk… 0.5€. Skatos, ka draugos.lv cilvēks pasūtija statistiku pa 0.5 laikam.
    Redzi. Tur jau tas rodas. Nesaprot rēķinus,
    Es ar Aspazijas bulvāri iemetu eiriku un NESAPROTU, kapēc europark man dod 10 min stāvēt. Brauksu uz rigas satiksmes kontroleto teritoriju :D
    Tapēc, ka uz automāta rakstīts minimālais solis. :D

    erikiss1
    22.03.2015 13:26

    “Tele2” ir Baltijā modernākais mobilo sakaru tīkls, kas nodrošina jaunākās paaudzes 4G pakalpojumus (..)

    Interesanti. Nesen mani mēģināja ar šo tekstu pievilināt pie sevis viņi. Reāli beigās paši pateica, ka uzstāda tās pašas iekārtas kas LMT. Bet LMT Latvijā ar 4G netu bija pirmie.
    P.S.
    Pats lietoju LMT daudz gadus, bet tad pārgāju uz Tele2. Vis jau bija labi, pirmos 2-3 mēnešus. Bet tad sāka nākt smuki lieli rēķini par internetu, jo redzies viņiem citreiz pāris dienas vēlāk izsūtas sms par iztērēto internetu. Tas pats mobilais internets, pat 3G ātrumā bieži nebija vajadzīgajās vietās. Taka beigās pēc 5 mēnešu lietošanas atgriezos pie LMT.
    Taka katram savs. Jāskatas, kur katram individuāli izdevīgākā zona utt…

    Kaspars
    22.03.2015 22:11
    Reply to  erikiss1

    Baltijā modernākais, jo vienīgais operators, kurš pārstāvēts visās Baltijas valstīs!
    Iekārtas – loģiski padomā, protams, ka visi izvēlas lētākās (paskaties uz Eiropu, mēs LV operatoriem nemaksājam tik daudz, lai viņi varētu izvēlēties)
    Ir taču jādomā līdzi tam ko dzirdi!

    Tieši tā – jāskatās, kur katrs atrodas un jāskatās. Man piemeram pilsētā ar tele2 nav bijušas zonas problēmas, savukārt laukos, kur kādreiz mobilajā modēmiņā liku iekšā lmt simkarti, lai varētu sakarīgu 3g netu ķert(ap 2mbs), pagājušovasar konstatēju, ka tele2 telefonā ātrums ir ap 5mbs. Izrādās pēdējo gadu šie aktīvi modernizējuši un tieši lauku reģionos, tagad daudz labāks par lmt..
    Rēķini par internetu..nekad neesmu iesprindzis, jo facebookie, twiteriem un citiem štruntiem tie 500mb ir atliektiem galiem..ja daudz laika pavada youtube, tad varētu būt savādāk, bet nu nekad nenāk par ļaunu arī pašam pasekot līdzi (viedoklis nevis attaisnojums)

    Reklāma