Web Analytics
More
    Reklāma

    Vai gaidāms vēl viens Google LG Nexus?

    Jaunākie raksti

    Maija beigās  I/O 2015 ietvaros Google vajadzētu izziņot jau nākamo Android operētājsistēmas versiju, kaut gan ar Lollipop neiet gluži tik sprauni, kā tika cerēts iepriekš. Kā ierasts – jaunu Android operētājsistēmu pavada jauns Nexus viedtālrunis. Iepriekš rakstījām, ka Nexus baumas šogad norāda Ķīnas ražotāju virzienā, bet tās atkal nomāc citas baumas par vēl vienu sadarbības mēģinājumu ar LG.

    Motorola Nexus 6 bija sacēlis pamatīgu baumu jezgu, bet lielais viedtālrunis tā arī nespēja konkurēt ar Nexus 5, jo pēdējā Nexus modeļa cena vairs neatspoguļoja ierasto Nexus [salīdzinošo] lētumu. Jaunākās baumas liecina, ka Google sadarbībā ar LG Mobile veidos Nexus viedtālruni, kas jau ieguvis kodētu nosaukumu N000. Baumu pamatā ir Google Android inženieru došanās uz LG Display izstrādes centru, kas atbild arī par bezvadu uzlādes tehnoloģijām un kameru optisko attēla stabilizāciju izveidi.

    Reklāma

    Ja baumas ir patiesas, tad LG N000 kļūs par trešo LG Nexus viedtālruni aiz Nexus 4 un Nexus 5. Nesen Nexus 5 netika iekļauts jaunajā Google gadžetu veikalā, tāpēc jauna Nexus modeļa izziņošana nebūtu nekas negaidīts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nettwerk
    20.03.2015 13:33

    Lai gan Google meeginaaja Apple virzienaa radiit ne tikai skaistu ieriici, tehniski jaudiigu, bet cenu politika nosaava greizi. Jo Nexus linijas piekriteeji ir pieradusi pie taa ka pieejams arii vidusklases cilveekiem. Un Nexus 6 cenu nevar atlauties kursh katrs, taapeec saprotami ka kaut kas jaamaina.

    Pirx73
    23.03.2015 09:35

    Nexus 6 ir ne tikai dārgs (kas vairumam amerikāņu nav problēma+operatoru subsidētie telefoni), bet arī ļoti liels. Lielāks, nekā daudzi lietotāji gribētu. Tāpēc ir cerības ka LG ar Googli uzražos Nexus 4 vai Nexus 5 2015 edition

    Reklāma