Web Analytics
More
    Reklāma

    Google varētu apvienot spēkus ar kādu Ķīnas ražotāju nākamā Nexus veidošanā

    Jaunākie raksti

    Tas gods veidot Nexus viedierīces šobrīd bijis lielajiem ražotājiem – HTC, Samsung, LG, Motorola un Asus. Ik pa laikam izskan baumas, ka Google vairs negrasās turpināt Nexus līniju, tomēr gadu no gada mūs aplaimo jauni modeļi. Tiesa, Nexus 6 vairs nav saucams ne par cenas ziņā pieejamu, ne arī par ļoti iekārojamu viedtālruni, tomēr bez Nexus līnijas diez vai kāds var iedomāties Android.

    Nākamais Nexus viedtālrunis tiek gaidīts ne ātrāk kā šī gada nogalē, bet jau tiek baumots, ka Google varētu izvēlēties kādu netradicionālāku ražotāju jaunās ierīces tapšanai. Iespējams, Google skatīsies Ķīnas ražotāju virzienā, jo tie spēj par salīdzinoši zemu cenu nodrošināt visas klienta vēlmes. Skaidrs ir tas, ka nākamo Google viedtālruni nesauks Nexus 7.

    Reklāma

    Google varētu izvēlēties vienu no lielajiem Ķīnas spēlētājiem – Xiaomi, Huawei vai Lenovo. Lenovo paspārnē šobrīd veiksmīgi darbojas Motorola, kas ir jaunākā Nexus 6 ražotājs. Xiaomi spēks būtu Hugo Barra, kurš kādreiz strādāja Google. Nevajadzētu arī piemirst OnePlus popularitāti pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    26.02.2015 17:50

    Zinot to, ka Xiaomi strādā bijušais Android viceprezidents Hugo Barra, nebrīnītos, ka kaut ko abi šie milži sabīdītu kopā :)

    Pirx73
    27.02.2015 10:11

    Uz sitiena iedomājos 3 cienīgus kandidātus – jau nosaukto Xiaomi, tad Huawei un ZTE.

    Reklāma