Web Analytics
More
    Reklāma

    Google glābs Android Wear, ļaus sadarboties ar iPhone

    Jaunākie raksti

    Viedo pulksteņu operētājsistēma Android Wear palēnām attīstās, bet tā šobrīd ir savietojama tikai ar Android viedtālruņiem, kas arī uzskatāma par Android Wear vājo vietu. Iepriekš izskanējušas ziņas, ka Android Wear neoficiāli var saņemt paziņojumus no iOS viedierīcēm un tas pat ir parādīts video.

    Jaunākā informācija liecina, ka Google varētu ar Android Wear sliekties iOS virzienā, piedāvājot oficiālu viedo pulksteņu saderību ar iPhone. Tas, protams, nozīmētu milzīgu tirgus potenciālu, bet ne viss ir tik vienkārši, kā sākumā varētu šķist.

    Reklāma

    Android Wear spēks ir pulksteņa spējā sadarboties ar viedtālruni abos virzienos. Saņemt paziņojumus ir viens, kamēr spēt ar pulksteni iespaidot viedtālruni un veikt balss komandas – pavisam kas cits. Pebble šo spēj paveikt Apple iOS sistēmā, bet paliek jautājums, vai Apple vēlas to pašu ļaut darīt arī Google uzturētajiem Android Wear pulksteņiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    20.03.2015 13:14

    Ja Apple atļaus šādu sadarbību, tad manuprāt viņi ar savu iWach varēs iet….

    p.s. …taču kas zina, varbūt funkcijas nemaz nav noteicošas, lai pārdotu bling bling par nenormālu naudu. Liekas ka Apple jau gadus 10 tirgo dizainu, nevis supertehnoloģijas.

    20.03.2015 13:17
    Reply to  LOOK

    Tieši kāpēc? Kāpēc, lai Apple ekosistēmā dzīvojošs cilvēks vispār gribētu izvēlēties citu viedpulksteni kā Apple Watch, kas visādā ziņā būs labāk savietojams ar iPhone?

    Raimonds Talcis
    20.03.2015 16:31

    Visu izšķirs funkcionalitāte. Ko piedāvās Android pulksteņi. Ja lietotājiem ar to pietiks tad noteikti daļa no iPhone varētu arī iegādāties, jo cenas/dizaina variācija.

    ričards
    21.03.2015 03:35

    Kas tas pa pulksteni? Modelis ..

    21.03.2015 09:36
    Reply to  ričards

    Video redzams Motorola Moto 360.

    Reklāma