Web Analytics
More
    Reklāma

    Jauna Chromecast spēle Motion Tennis kopē Wii iespējas

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada Google I/O konferences laikā tika atklāti vairāki Chromecast jaunumi un viens no tiem bija ekrāna spoguļošanas iespēja Android viedierīcēm. Daudzi uzskatīja, ka šis solis nodrošinās Chromecast apveltīšanu ar spēļu iespējām, bet pagaidām jaunās Chromecast iespējas tika atstātas gandrīz novārtā.

    Motion Tennis ir viena no pirmajām spēlēm, kas varēs izmantot Chromecast ekrāna spoguļošanas iespējas kopā ar Android viedtālruņa sensoriem. Motion Tennis visa darbība norisināsies viedtālrunī, bet attēls tiks parādīts televizorā. Motion Tennis nav klasisks teniss, spēles izstrādātājs tam pievienojis dažādus knifiņus, kas spēli padara pietiekami interesantu arī pēc 5 minūšu izmēģināšanas.

    Reklāma

    Motion Tennis pievienotas dažādas bumbiņas atsišanas tehnikas, kā arī spēli papildina iespēja bumbiņu iegriezt, gluži kā īstā tenisa spēlē. Arī spēles laukumi nav vienkāršoti – varēsi izvēlēties starp zāles, tenisīta (māla) un sintētiskajiem segumiem. Spēlētājam ir iespēja izaicināt draugu uz tiešsaistes dueli.

    Spēles izveidotāji iesaka telefonu piestiprināt pie rokas, lai spēles karstumā tas nekur nespētu aizlidot.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma