Web Analytics
More
    Reklāma

    Būs pieejami zeltīti Samsung Galaxy S6 un S6 edge

    Jaunākie raksti

    Samsung jaunākie flagmaņi Galaxy S6 un S6 edge nonāks pārdošanā 10. aprīlī, bet arī Android viedtālruņiem ir iespēja kļūt nedaudz citādākiem – Galaxy S6 un S6 edge tiks pie 24 karātu zelta, rozā zelta un platīna noformējumiem. Katrs savu zeltīto Galaxy S6 un S6 edge var iepriekšpasūtīt jau piektdien 20 martā.

    Galaxy S6 un S6 edge Samsung izvēlējies ierastos plastmasas aizmugures vāku noformējumus aizstāt ar stiklu, ko papildina metāls. Abiem modeļiem būs ātras bezvadu uzlādes iespējas, kā arī 64 un 128 GB ietilpības atmiņas. microSD kartes jaunajos Samsung Galaxy S sērijas modeļos vairs nebūs sastopamas.

    Reklāma

    Par viedtālruņu apzeltīšanu rūpēsies uzņēmums Goldgenie. Lētākā apzeltītā Samsung Galaxy S6 cena sāksies no apmēram 2850 eiro. Tiek plānots, ka pirmie pasūtītāji savus zeltītos Galaxy S6 sāks saņemt aptuveni divas nedēļas pēc oficiālās viedtālruņa nonākšanas pārdošanā.

    Uzmini telefonu ;)

    A photo posted by Kristaps Skutelis (@krizdabz) on

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bombelats
    18.03.2015 09:59

    Katram savs, protams. Bet es, personīgi, nesaprotu kādēļ, lai es maksātu tik daudz par širpotrebu, kaut vai apzeltītu. Kā minimums, tad vismaz jebkādām norādēm uz to, ka tas ir SAMSUNG, ir jābūt likvidētām. Nu nekļūs zemnieks par aristokrātu, lai kā arī to ietērptu.

    x
    18.03.2015 12:00

    šo modeli drīkstētu pirkt tikai biedri ar zelta zobiem, tā teikt, tēla pabeigtībai.

    Janis Zvaigzne
    19.03.2015 08:26

    Nesaprotu… kā šis dizaina “plaģiātisms” spēj tik veiksmīgi turpināties!
    2850 eiro!!! sanāk jau ciešams auto! :D

    Reklāma