Web Analytics
More
    Reklāma

    Planšetdators Microsoft Surface Pro 4 klajā nāks jūlijā un būs pieejams divās versijās

    Jaunākie raksti

    Ļoti iespējams, ka šis gads kļūs Microsoft planšetdatoriem ārkārtīgi veiksmīgs. Saskaņā ar vairāku interneta avotu datiem, jau jūlija mēnesī klajā nāks Microsoft jaunākais planšetdatora variants – Microsoft Surface Pro 4. Turklāt kompānija uzreiz piedāvās divas dažādas planšetes modifikācijas. Jaunajā datora tiks izmantots Intel Core M Broadwell modeļa procesors.

    Ir informācija, ka Microsoft laidīs klajā uzreiz divas planšetes, vienu ar jau zināmo ekrāna diagonāli 12 collas, bet otrs būs lielāks, ar 14 collu diagonāles ekrānu. Abu ekrānu izšķirtspēja būs 2160 × 1440, kā arī datoriem būs līdz 16 GB operatīvā atmiņa un līdz pat 1 TB pastāvīgā atmiņa. Tāpat ir zināms, ka tuvāk rudenim Microsoft piedāvās arī modeli ar 8 collu diagonāles ekrānu, un tās nosaukums būs Surface Pro Mini. Tas visticamāk notiks vienlaikus ar Windows 10 klajā nākšanu.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    12.03.2015 11:35

    Jāsagaida surface 4, jāapskatās “čo pa čom” un varbūt pa lejup nolaistām cenām bedzot jāieķer surface 3, jo arī tam nebija ne vainas

    robs
    16.03.2015 02:50

    kurā gadsimtā viņus sāks tirgot latvijā.

    16.03.2015 08:04
    Reply to  robs

    Par to man nav nekādas informācijas. Ja jau pat Xbox šeit oficiāli netirgo, tad es kādu laiku vēl negaidītu arī Surface.

    Kaspars
    16.03.2015 09:10
    Reply to  robs

    Man šķiet, ka tirgos jau diezgan drīz iepriekšējie surface arī taču ir atrodami LV internetveikalos (nezinu kāda ir situācija bet arī garantījai taču būtu jābūt)..

    Jautājums kad un vai izplatīs oficiāli ir cits..

    16.03.2015 09:11
    Reply to  Kaspars

    Jā, “pelēkajā” tirgū var pašu velnu nopirkt :)

    Kaspars
    16.03.2015 09:19

    Ar netīrajiem, tumšajiem tirgiem es tā kā biju sapratis tādus, kur pārdod netīrā veidā iegūtas lietas.. :D
    Kas tad tajā, ka prece tiek nopirkta citā valstī un pārdota tepat LV (pie tam nemaz ar ne tik daudz sadārdzināta) ir tik pelēks?
    Manuprāt (ņemot vērā, ka citādāk tā te nav nopērkama), šāda lieta ir pat ļoti pozitīva ;)

    16.03.2015 09:35
    Reply to  Kaspars

    Tas atkarīgs no konkrēta produkta, bet principā joprojām gadžetus mēdz pielāgot konkrētiem reģioniem un tas var ietekmēt to lietošanas pieredzi. Xbox (un Surface) gadījumā gan tā problēma varētu nebūt tik nozīmīga, jo vadus mēs protam pamainīt un izmantot svešu reģionu profilus arī. Ja nepērkam mantas kaut kādos kaktu kantoros, tad arī ar garantijas lietām nevajadzētu būt pārāk lielām problēmām.

    Reklāma