Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi Eiropai pārdos aksesuārus Mi.com veikalā

    Jaunākie raksti

    Vakar vakarā ziņojām, ka OnePlus One pavisam drīz būs oficiāli nopērkams arī Latvijā (lasi – ražotāja mājas lapā būs iespēja izvēlēties sūtīšanu uz Latviju). Telefona iegāde gan joprojām ir ar ielūgumiem, taču tagad vismaz katru otrdienu to var pasūtīt “normālā” veidā.

    Xiaomi iet līdzīgu ceļu un Mi.com veikals drīzumā uzsāks vienkāršotu ražotāja aksesuāru sūtīšanu uz Eiropu un ASV. Diemžēl Xiaomi nepiedāvās iegādāties viedtālruņus, bet pircēji varēs izvēlēties Xiaomi aksesuārus – fitensa aproci, papildus akumulatorus viedierīču uzlādei un citus Xiaomi piedāvātos gadžetus.

    Reklāma

    Xiaomi pārstāvji vienmēr norādījuši, ka labprāt piedāvātu viedtālruņus ASV un Eiropā, bet šobrīd fokusa tirgus ir Indija. Te jāpiemin, ka Xiaomi Eiropas un ASV tirgos varētu rasties problēmas ar patentiem, kuru ievērošana Āzijas tirgos ir nosacīta. Vienmēr pastāv iespēja Xiaomi viedtālruņus iegādāties tiešsaistes veikalos, tomēr jārēķinās, ka tiem nebūs garantijas, kā arī šībrīža dolāra kurss tuvojas vienam eiro un ir vairākkārt jāapsver, vai iegādāties tepat viedierīci ar visu garantiju nav nedaudz prātīgāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    05.03.2015 10:08

    Viņiem nekas neizdosies, Kristaps uzasinās zīmuļus un sūdzēs šos tiesā!

    05.03.2015 11:12
    Reply to  Kaspars

    :)

    Reklāma