Web Analytics
More
    Reklāma

    IKEA gatavo mēbeļu līnijas ar iebūvētu bezvadu uzlādes iespēju

    Jaunākie raksti

    Pasaulē lielākais mēbeļu ražotājs IKEA Mobile World Congress 2015 ietvaros izziņojis vēlmi turpmāk piedāvāt bezvadu uzlādes iespējas saviem dzīvojamās istabas un darba galdiem, naktsskapīšiem un galda lampām. Pirmās mēbeļu sērijas ar bezvadu uzlādi nonāks tirdzniecībā ASV un Eiropā jau 15. aprīlī.

    IKEA piedāvā pieejamas cenas mēbeles visā pasaulē. IKEA ražoto mēbeļu izplatība ir milzīga, tāpēc ir skaidrs, ka šāda pieeja spētu ne tikai uzrunāt pircējus, bet arī sekmēt bezvadu uzlādes tehnoloģiju izmantošanu. Sākumā ar bezvadu uzlādes tehnoloģijām aprīkos divas mēbeļu sērijas, bet laika gaidā – ap piecpadsmit.

    Reklāma

    Šobrīd IKEA sadarbosies ar Wireless Power Consortium, kas veido populārā Qi standarta bezvadu uzlādes tehnoloģijas. Iepriekš Wireless Power Consortium Qi standarts tika izslēgts no Alliance for Wireless Power (Samsung un Qualcomm) savienības ar Power Matters Alliance, izveidojot Duracell Powermat. Power Matters Alliance bezvadu uzlādes iespējas šobrīd pieejamas Starbucks un McDonald’s kafeinīcās dažās pasaules valstīs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma