Web Analytics
More
    Reklāma

    Acer atgriežas WP ražotāju rindās ar viedtālruni Liquid M220

    Jaunākie raksti

    Kompānijas Acer ilgu laiku bija pagājusi nost no Windows Phone platformas viedtālruņu ražotāju kompānijas. Taču tā solīja atgriezties. Un savu solījumu ir izpildījusi, izstādē MWC 2015 prezentējot jauno WP viedtālruni – Acer Liquid M220.

    Viedtālrunis iekļaujas budžeta klases viedtālruņu rindās, un līdz ar to, tam ir samērā viduvēji tehniskie raksturlielumi. Aparātam ir 4 collu diagonāles ekrāns ar izšķirtspēju 800 x 480, divkodolu 1,2 GHz procesors, 5 Mpix aizmugurējā un 2 Mpix frontālā kamera, 512 MB operatīvā atmiņa, 4 GB pastāvīgā atmiņa un microSD atmiņas kartes ielādes vieta. Akumulatora ietilpība 1300 mAh.

    Reklāma

    Viedtālrunis atbalstīs darbu ar divām SIM kartēm, un veikalu plauktos nonāks jau šomēnes. Cena visai neliela – 79 eiro. Un kaut arī telefonam ir neliela, kā operatīvā, tā arī pastāvīgā atmiņa, Acer sola, ka viedtālrunis saņems Windows 10 operētājsistēmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bombelats
    02.03.2015 19:57

    Ha, te šajā sakarā tāds citāts no LG viedpulksteņa apskata:”The LG Watch Urbane LTE is, of course, a very powerful device. Surprisingly enough, it beats Acer’s new Windows Phone when it comes to specifications.

    x
    02.03.2015 22:51
    Reply to  bombelats

    pulkstenis ar LTE, ahahaha.

    Pat ja darbosies tikpat plūdeni kā acers ar windu, kurš robokops gribēs nēsāt uz rokas lte modēmu, pēc būtības?!?

    bombelats
    02.03.2015 23:55
    Reply to  x

    Ne gluži. Piepičkāts ar vis ko. Visvisādi sensori, wifi, BT, NFC, u.t.t.. Kā arī “Like any 4G phone, it can make and answer calls as well as send and receive text messages.” Tātad skaļrunis, mikrofons. Un funkcija PTT, atceries, citos podziņfonos bija tāda rācijas funkcija.
    Bet šis vispār bija raksts par Acer tālruni, nevis LG viedo laikrādi

    x
    03.03.2015 10:48
    Reply to  bombelats

    piepičkāts ar visko, bet baterija figdaņifiga.

    bet acerfons būs OK, ja runājam par to :)

    Reklāma