Web Analytics
More
    Reklāma

    VAIO gatavojas parādīt savu pirmo viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Neskatoties uz to, ka Sony ir atvadījušies no VAIO zīmola uz visiem laikiem, tas ir dzīvs un vesels un ar lieliem plāniem nākotnei. Jaunie VAIO īpašnieki, kompānija Japan Communications ir nolēmuši pilnībā reanimēt šo nosaukumu, un viņu plānos ietilpst arī viedtālruņu ražošana.

    Pirmās ziņas par iespējamo VAIO viedtālruni parādījās jau pagājušā gada beigās, un toreiz tika runāts, ka viedtālrunis varētu tik prezentēts šī gada janvārī. Taču kā ziņo kompānija Japan Communications, prezentācijas datumu tika nolemts atlikt līdz 12. martam. Visi interesenti jau tagad var iepazīties ar gaidāmā viedtālruņa tehnisko specifikāciju. Tas tāpēc, ka GeekBench datu bāzē ir nonākusi informācija par ierīci VAIO VA-10J.

    Reklāma

    Jaunais viedtālrunis būs ar 5 collu diagonāles ekrānu, kura izšķirtspēja 1280 x 720, četrkodolu 64 bitu un 1,2 GHz Snapdragon 410 procesoru, 2 GB operatīvo atmiņu un 16 GB iebūvēto atmiņu. Viedtālrunim būs 13 megapikseļu aizmugures kamera un 5 megapikseļu priekšējā kamera.

    Kopumā atliek secināt, ka klajā tiek laist vēl viens budžeta klases viedtālrunis ar lielu vārdu. Taču nav zināms, vai ar to vien pietiks, lai pievilinātu pietiekami daudz pircēju. Tāpat kā nav zināms, vai šis telefons tirgots arī citās valstīs, vai tikai Japānā, un kāda būs tā cena.

    vaio_2

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vietējais
    28.02.2015 11:47

    iekšas gadījumā nav ļoti līzigas tam jaunajam Just5 Blaster? :D

    Ksspars Lccis
    28.02.2015 11:56
    Reply to  Vietējais

    iekšas, līdz ar to, ka just5 ir mediatek procesors un pavisam pavisam atšķirīgas. Līdz ar to izmantotās komponentes atšķiras – sākot ar grafisko karti, atmiņu, visiem sakaru moduļiem, kā tas viss sadarbojas ar kuru procesora kodolu utt. Savā ziņā tas ir gandrīz kā salīdzināt benzīna motoru ar dīzeli.

    Oppa
    28.02.2015 13:04

    Nu ļoti līdzīgs Xperia :) No aizmugures vispār tik uzraksti savādāki

    Ksspars Lccis
    28.02.2015 13:54
    Reply to  Oppa

    nu bet loģiski. Pārdodot brendu, arasti nāk līdzi viss, rūpnīcu kontrakti, dizaini, tehnoloģijas…

    Edgars
    28.02.2015 14:33

    G Lens ?

    Reklāma