Web Analytics
More
    Reklāma

    LMT Spotify visvairāk lieto iPhone īpašnieki

    Jaunākie raksti

    Latvijas Mobilā Telefona (LMT) Spotify lietotāju vidū populārākie ir iPhone viedtālruņi. LMT apkopotie dati liecina, ka LMT piedāvāto Spotify Premium mūzikas straumēšanas servisu katru dienu izmanto vairāk nekā trešā daļa jeb 37% Spotify lietotāju.

    LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis: “Spotify ļoti īsā laikā ir kļuvis par neaizstājamu un plaši izmantotu lietotni Latvijas mūzikas klausītājiem. Arvien biežāk varam dzirdēt jaunu terminu – Spotify ballīte. Varam droši prognozēt, ka šī mūzikas straumēšanas servisa popularitāte turpmāk vēl tikai pieaugs, kā tas notiek citviet pasaulē.”

    Ne katru dienu, bet vismaz vairākas reizes nedēļā Spotify mūziku klausās 29% LMT Spotify Premium lietotāji. Kopumā visbiežāk LMT klienti lejupielādējuši Spotify operētājsistēmai Android – šo versiju lieto gandrīz puse Spotify lietotāju jeb 49%. Otra populārākā operētājsistēma, kurā tiek lietots Spotify, ir iOS, ko izmanto 33% mūzikas straumēšanas servisa lietotāju. Starp Spotify lietotājiem populārākie tālruņu modeļi ir iPhone 5S, iPhone 5 un iPhone 4S.

    LMT piedāvā Spotify Premium bez abonēšanas maksas uz trim līdz sešiem mēnešiem visiem INTERNETS TELEFONĀ (no 400 MB) un MOBILAIS INTERNETS DATORĀ VAI PLANŠETĒ (no 2 GB) lietotājiem. Tas ļauj klausīties vairāk nekā 30 miljonu dziesmu telefonā, planšetē vai datorā augstā skaņas kvalitātē bez reklāmas pauzēm, nodrošina vairāk kontroles pār atskaņošanas secību un iespēju lejupielādēt dziesmas brīžiem, kad lietotājs nevar vai negrib būt tiešsaistē.

    Mūzikas straumēšanas iespēja pasaulē jau ir mainījusi formātu kā cilvēki pērk un klausās mūziku. Vairs nav nepieciešams iegādāties diskus vai, iespējams, nelegāli lejupielādēt dziesmas. Tagad mūzika arī telefonā ērti ir pieejama tiešsaistē jebkurā laikā un vietā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma