Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung varētu aizkavēties ar Galaxy S6 Edge ekrānu ražošanu

    Jaunākie raksti

    Visticamāk, jau svētdien Samsung izziņos Galaxy S6 un Galaxy S6 Edge viedtālruņu modeļus, bet tiek baumots, ka tie būs nopērkami tikai pašās marta beigās vai aprīlī. Galvenais kavēšanās iemesls varētu būt Galaxy S6 Edge sarežģītā noapaļotā ekrāna stūra ražošana. Samsung vēlas paveikt visu perfekti, tāpēc pircējiem var nākties nedaudz uzgaidīt.

    Galaxy S6 Edge var uzskatīt par nišas produktu, to iegādāsies tehnoloģiju entuziasti. Tiek norādīts, ka Galaxy S6 Edge cena būs augsta tieši maz saražoto viedtālruņu dēļ. Samsung nevēlas, lai noliktavās atkal mētājas neizpārdotu viedtālruņu kalni.

    Reklāma

    Par Galaxy S6 un Galaxy S6 Edge šobrīd ir savākusies pamatīga baumu kārta. Patīkamākās ziņas ir par ražotāja izvēli atvieglot TouchWiz saskarni un neapgrūtināt lietotājus ar uzspiestām lietotnēm. Pēdējā pieejamā informācija norāda, ka Samsung grasās uzstādīt tikai pāris pašu veidotas lietotnes:

    1. S Voice
    2. S Health
    3. Facebook
    4. WhatsApp (saite uz lejupielādi)
    5. Microsoft One Drive
    6. Microsoft One Note
    7. Skype
    8. obligātās Google lietnes
    9. Samsung lietotņu veikals

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    26.02.2015 10:20

    tā vien gribās pateikt ko rupju….piem. ekrāns ar noapaļotām malām kantaino galvu nēsātājiem :)

    nu kam, kam tas vajadzīgs? tīra izrādīšanās.

    naurux
    26.02.2015 13:39

    Tās s;anu malas ir tik pat gimmiky paipildinājums kā nevajadzīgais nekorektais pulsa nolasītājs un švakais pirksta nospieduma lasītājs.Ja ievieš ko jaunu tad noderīgu.

    Ksspars Lccis
    26.02.2015 14:28
    Reply to  naurux

    visas inovācijas nonāk komerciālos produktos un ar laiku vai nu atrod pielietojumu vai mirst. dabisks tehnoloģiju attīstības process.

    Reklāma