Web Analytics
More
    Reklāma

    Google atalgo Chrome kļūdu un ievainojamību atradējus

    Jaunākie raksti

    Google izvēlējusies vienu no efektīgākajiem kļūdu un ievainojamību ķeršanas veidiem, atverot sistēmu labākajiem pasaules prātiem un pēcāk tos atalgojot ar miljoniem dolāru par paveikto darbu. Google šādu pieeju izmantoja ik gadu Pwnium konferences ietvaros, tomēr šogad izlemts, ka ikgadēja kļūdu izķeršana ir nepietiekama.

    Sākot ar šo nedēļu, Pwnium no ikgadēja pasākuma kļūst par nepārtrauktu sacensību. Drošības un programmatūras eksperti var meklēt un iesniegt atklātās Google Chrome nepilnības jebkurā laikā. Kādreiz savas atrastās Google Chrome nepilnības varēja iesniegt tikai martā, tad reģistrēties konferencei un cerēt, ka viss norisināsies pēc labākā iespējamā plāna. Turpmāk to varēs paveikt attālināti jebkurā diennakts laikā cauru gadu.

    Reklāma

    Google norāda, ka kļūdas un ievainojamības nav prātīgi apzināt tikai vienu reizi gadā. Tas nozīmē, ka atklātās ievainojamības netiek laicīgi novērstas.

    Turpmāk Google Chrome kļūdu meklētājiem būs pieejams neierobežots finansējums par atklātajām nepilnībām. Google tieši tā arī norādījusi – “$∞ million”. Beidzot divām bezgalībām (visumam un cilvēku stulbumam) pievienojusies arī trešā!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma