Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Watch: 100 000 lietotnes jau aprīlī, 42 miljoni pārdotu ierīču pirmajā gadā

    Jaunākie raksti

    Apple Watch ir izziņots, bet līdz tā nonākšanai veikalos ir mēnesis jāuzgaida. No Apple Watch tiek gaidīts daudz – tam būtu jākļūst par paraugu citiem ražotājiem un valkājamo ierīču operētājsistēmām, tajā pašā laikā daudzi Apple Watch parādīšanos gaida ar bažām. Pulkstenis nebūs ūdensdrošs, bet tam būs noturība pret mitrumu un ūdens šļakstiem. Tehnoloģiju eksperti paredz, ka Apple Watch var negribot kļūt par nišas produktu ar niecīgiem pārdošanas apjomiem.

    Optimistiskākiem analītiķi norāda, ka Apple Watch būs daudz veiksmīgāks produkts, nekā jau vairākus mēnešus padzīvojušie Android Wear pulksteņi. Apple Watch tā izlaišanas dienā būtu jāiegūst ap 100 tūkstošiem lietotņu tiešsaistes veikalā. Prognozes sola arī līdz šī gada beigām pārdot 42 miljonus Apple Watch, kas pret Android Wear spējām izklausās gluži neticami. Tiek pieļauts, ka neuzticēšanās Android Wear pulksteņu spējām var iedragāt arī Apple Watch pārdošanu.

    Apple Watch cena būs 350 ASV dolāri, kas gandrīz divas reizes pārsniedz tikko izziņotā krāsainā Pebble cenu. Iespējams, ka daudzi iPhone lietotāji vēlēsies iegūt Apple Watch savā īpašumā, bet tā pielietojumam ir jābūt atbilstošam cenai, jo pretējā gadījumā Apple Watch savā sākotnējā veidolā tiešām var kļūt par Android Wear pulksteņu neveiksmju ķīlnieku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ksspars Lccis
    25.02.2015 11:37

    Viss būs labi. Pirks. Daudz, daudz pirks. Lietos. Sakostiem zobiem, bet ar ierasto lepnumu sejā!

    Kaspars_
    25.02.2015 15:08
    Reply to  Ksspars Lccis

    Pilnībā piekrītu..
    Pat nešaubos, ka šis kļūs nišas vadošais produkts, kā arī visveiksmīgāk pārdotais viedpulkstenis, neskatoties uz to, ka baidās no ūdens un jālādē katru dienu..
    Aizkosts ābolītis ir aizkosts ābolītis

    Ksspars Lccis
    25.02.2015 15:24
    Reply to  Kaspars_

    būs jauns pašīņu veids cacām instagramā – spogulis, pods fonā, rokā aifons un ap roku aivač!

    Reklāma