Web Analytics
More
    Reklāma

    Android Wear ieņem vien 16% no valkājamo ierīču tirgus

    Jaunākie raksti

    Tuvojas Android Wear pirmā dzimšanas diena, tāpēc izpētes uzņēmums Canalys painteresējies, kā tad iet Android Wear ar tirgus iekarošanu. Nesen apskatījām vienu no feinākajiem Android Wear viedpulksteņiem LG G Watch R un vismaz es uzskatu, ka pulkstenis pats ir lielisks, kamēr tā kopējo tēlu nodod ne visai veiksmīgais Android Wear risinājums. Daudzi man nepiekrita, bet te jau nav nekāda demokrātija un balsošana, tāpēc palieku pie sava.

    Pētījumā atklāts, ka Android Wear aizņem vien 16% no kopēja valkājamo viedo ierīču tirgus. Valkājamo viedierīču vidū tiek ieskaitītas arī daudz lētākās fitnesa aproces, kuru klāsts ir milzīgs. Android Wear nometni pārsvarā pārstāv Motorola Moto 360, minētais apaļais LG G Watch R pulkstenis un kantainais G Watch. Kopā pārdoti vien 720 000 Android Wear viedie pulksteņi. Gada laikā! Visā pasaulē!

    Reklāma

    Protams, ir pāragri spriest par valkājamo ierīču turpmāko likteni. Tiek uzskatīts, ka Android Wear vēl arvien ir beta stadijā. Mums vēl tuvākajos mēnešos ir jāsagaida Apple Watch atbildes trieciens un tā pārdošanas apjomi. Interesanti, ka no Apple Watch tiek sagaidīti vismaz 30 miljoni pārdotu vienību pirmajā gadā. Tas ir nieka 41.6 reizes vairāk, nekā visi šobrīd pārdotie Android Wear pulksteņi kopā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    12.02.2015 14:11

    Viedie pulksteņi sāks tirgoties tikai tad, kad baterija spēs izvilkt vismaz vairākas nedēļas. Aktīvie cilvēki, kurus tas varētu interesēt visvairāk, parasti ir kustībā un mēdz arī ceļot.

    Raimonds Talcis
    12.02.2015 16:36
    Reply to  LOOK

    Vairākas nedēļas, domāju tas ir pārāk optimistiski. Lai vismaz ir stabilas 4dienas.

    Reklāma