Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft veido aplikāciju People Sense, kas būs Find My Friends analogs

    Jaunākie raksti

    Microsoft izstrādā aplikāciju People Sense, kura solās būt analogs iOS ierīcēs sastopamajai aplikācijai Find My Friends. Ar šādu informāciju klajā nākusi spāņu interneta vietne Microsoft Place.

    Jaunā aplikācija saņems integrāciju ar Bing Maps un ziņojumu sūtīšanas servisiem. Pagaidām, cik var noprast no Microsoft Place sniegtās informācijas, aplikācija vēl ir ļoti „zaļa” un varētu nobriest līdz brīdim, kad oficiāli klajā nāks Windows 10. People Sense sniegs informāciju par konkrētu personu atrašanās vietu un dos padomus, kā ērtāk un ātrāk pie viņiem nokļūt. Lietotājs varēs no šīs aplikācijas arī zvanīt un sūtīt ziņojumus.

    Reklāma

    Pagaidām ir zināms, ka People Sense būs tādas funkcijas kā – informācija par jūsu paziņu atrašanās vietu, iespēja zvanīt un sūtīt ziņas. Iespēja detalizēti, soli pa solim, izstāstīt paziņām, kā nokļūt konkrētā vietā, un iespēja norādīt jūs iecienītās vietas, tādas kā mājas, darbs, klubs, u.c. Visticamāk pabeigtā aplikācijas versijā būs pievienotas vēl vairāk dažādas iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma