Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple padarīs iOS 8.3 beta versiju pieejamu ierindas lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Arī kompānija Apple, ir nolēmusi sekot konkurentu paraugam, un padarīt mobilās operētājsistēmas iOS 8.3 beta versiju pieejamu ierindas lietotājiem. Tas tiek darīts ar gluži skaidru mērķi – izķert kļūdas operētājsistēmā jau agrīnā stadijā. Un tur ļoti labi palīdz liels testētāju skaits, kuri ziņo par atrastajām kļūdām.

    Pēc tam, ka pagājušajā gadā Apple šādi veiksmīgi realizēja šādu pasākumu ar OS X beta versijas testēšanu, programmas AppleSeed ietvaros pienākusi kārta arī iOS 8.3 beta versijai. Šis jaunums kļūs pieejams visiem interesentiem marta vidū, vienlaikus ar trešo iOS 8.3 beta versiju izstrādātājiem. Savukārt jūnijā, konferences Worldwide Developer Conference ietvaros Apple parādīs iOS 9 publisko beta versiju, kura būs pieejam jau vasarā, bet rudenī lietotāji sāks saņemt pilnvērtīgu atjauninājumu.

    iOS 8.3 ir saņēmusi pagaidu nosaukumu Stowe. Pie izstrādātājiem tā pirmo reizi nonāca februāra sākumā. Atjauninājumā parādījās Wireless CarPlay sistēma atbalsts un uzlabota Emoji klaviatūra un pilnveidotas balss palīga Siri funkcijas. Otrā beta versija iOS 8.3 tiek gaidīta nākošnedēļ. Ir zināms arī, ka Apple strādā pie iOS 8.4 versijas ar nosaukumu Copper, kurā būs iekļauti jaunu Apple muzikālie servisi. Tāpat ir informācija, ka iOS 9 jau ir saņēmusi nosaukumu Monarch, un tajā būs daudz jaunievedumu, kuri uzlabos tās ražību.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma