Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izziņo MacBook Pro datoru remonta pagarinājumu saistībā ar video problēmām

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple ir atklājis, ka nelielā skaitā MacBook Pro sistēmu var rasties video kropļojums, video zudums vai neparedzēti sistēmas restarti. Šīs MacBook Pro sistēmas bija pieejamas tirdzniecībā laikā no 2011. gada februāra līdz 2013. gada decembrim.

    Uzņēmums Apple vai Apple pilnvarotais pakalpojumu sniedzējs remontēs ietekmētās MacBook Pro sistēmas bez maksas. Šī Apple programma, kas darbojas visā pasaulē, nepagarina MacBook Pro sistēmu standarta garantijas darbības termiņu. Programma attiecas uz ietekmētajiem MacBook Pro modeļiem un ir spēkā līdz 2016. gada 27. februārim vai trīs gadus pēc sākotnējā iegādes datuma (atkarībā no tā, kurš nosacījums nodrošina ilgāku garantijas segumu).

    No 2015. gada 20. februāra šis remonta process būs pieejams ASV un Kanādā. Citās valstīs šis process būs pieejams no 2015. gada 27. februāra.

    Pazīmes

    Ietekmētajā MacBook Pro sistēmā var novērot vienu vai vairākas tālāk norādītās pazīmes.

    • Datora ekrānā parādāmais video ir kropļots vai kodēts.
    • Datora ekrānā (vai ārējā displejā) netiek parādīts video, kaut dators ir ieslēgts.
    • Dators tiek negaidīti restartēts.

    Ietekmētie produkti

    • MacBook Pro (15 collu displejs, 2011. gada sākums)
    • MacBook Pro (15 collu displejs, 2011. gada beigas)
    • MacBook Pro (15 collu Retina displejs, 2012. gada vidus)
    • MacBook Pro (17 collu displejs, 2011. gada sākums)
    • MacBook Pro (17 collu displejs, 2011. gada beigas)
    • MacBook Pro (15 collu Retina displejs, 2013. gada sākums)

    Piezīme: ja izmantotajā MacBook Pro sistēmā nav novērotas iepriekš aprakstītās pazīmes un tā nav norādīta ietekmēto produktu sarakstā, jums nav jāsazinās ar uzņēmumu Apple.

    Remonta process

    Lūdzu, nogādājiet savu MacBook Pro sistēmu Apple pilnvarotā pakalpojumu sniedzēja apkopes centrā. Pirms apkopes veikšanas jūsu MacBook Pro sistēma tiks pārbaudīta, lai pārliecinātos, ka tā atbilst šīs programmas nosacījumiem un pārējās funkcijas ir darba kārtībā. Laiks, kas būs nepieciešams remonta veikšanai, ir atkarīgs no rezerves daļu un tehniskā speciālista pieejamības. Kad MacBook Pro sistēma būs gatava saņemšanai, jums tiks paziņots.

    Apple pilnvarotie Mac datoru apkopes centri Latvijā:

    • BCCS, Brīvības iela 110, Rīga, LV-1001
    • A/S Capital, Ganību d. 23c, Rīga, LV-1005
    • Capital Brivibas, Brīvības bulvāris 19, Rīga, LV-1050
    • Servisa ICT, Šampētera 2, Rīga, LV-1046

    Piezīme: ja MacBook Pro sistēma ir bojāta un šis bojājums traucē remonta veikšanu, piemēram, ieplaisājis ekrāns, apkopes gaitā šis bojājums būs jānovērš. Jums tiks paziņots par jebkādām ar remontu saistītām papildu maksām, kas būs jāveic. Pirms nogādāt MacBook Pro datoru apkopes centrā, lietotājam ir jādublē sistēmas datus.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    22.02.2015 14:22

    nez, kā izskatās kodēts video?

    >Datora ekrānā (vai ārējā displejā) netiek parādīts video, kaut dators ir ieslēgts.

    nez ko viņi sauc par video, bildi vispār vai to, ko parasti redz atskaņojot videofailus?

    22.02.2015 14:26
    Reply to  x

    Šajā gadījumā var teikt, ka domāta “bilde” kopumā. Jebkuri nevēlami video artefakti (gļuki), kam tur nav jābūt ir pamats nest datoru uz servisu un pretendēt uz šo bezmaksas remontu.

    rolis
    22.02.2015 20:11

    Man laikam bija gadījies viens no tiem datoriem. MBP 15”, ritinot uz augšu un leju ekrāns iezīmējās vertikālās strīpās un ritināšana bija tāda saraustīta. Defekts parādījās pēc kādas nedēļas vai divām pēc iegādes. Nesu uz Ganību dambi. Par garantiju samainīja mātes plati un displeju. Pamanīju, ka papīros figurēja izmaksas ap 850 Ls un bez datora nodzīvoju 2 nedēļas

    x
    22.02.2015 21:19
    Reply to  rolis

    Tevi apčakarēja. Ja defekts atklājas 6mēn. laikā no pirkuma brīža, nav jāielaižas nekādos garantijas remontos bet pircējam ir tiesības no pārdevēja prasīt identisku jaunu preci vai naudu, pēc izvēles. Tad viņi lai pēc tam atgriež ražotājam vai labo un tirgo kā refurbu, nevis liek cilvēkam dzīvot bez datora.

    rolis
    22.02.2015 22:51
    Reply to  x

    Jā, tā laikam sanāk. Paldies par info!

    Reklāma