Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Baltijas tirgū piedāvā savu jaunāko robotu putekļsūcēju – Powerbot VR9000

    Jaunākie raksti

    Samsung Baltijas tirgū piedāvā savu jaunāko robotu putekļsūcēju – Powerbot VR9000, kas nodrošina pilnībā automātisku mājokļa grīdu uzkopšanas kvalitāti ar 60 reizes lielāku sūkšanas jaudu kā parastajiem tīrīšanas robotiem. Samsung Powerbot uzlabotais dizains papildināts ar būtiskiem praktiskiem risinājumiem labākai grūti pieejamu vietu tīrīšanai un ērtākai manevrēšanai, kas ļauj mājokļa uzkopšanu paveikt daudz ātrāk un kvalitatīvāk, neriskējot iestrēgt starp dažādiem šķēršļiem. Turklāt ar īpašu tālvadības pults lāzeru lietotājs var arī norādīt, kur tieši vēlas veikt uzkopšanas darbus.

    “Mājokļu uzkopšanai veltam ievērojamu laiku, ko daudz labprātāk pavadītu atpūšoties vai izklaidējoties draugu un ģimenes lokā. Tāpēc arī Samsung prioritāte ir rast arvien jaunus risinājumus, kā atvieglot cilvēku ikdienu ar moderno tehnoloģiju palīdzību. Putekļsūcēji roboti jau ir ienākuši daudzās mājās un kā katram jaunievedumam, iezīmējas arī dažādi limiti to iespējām. Ar Powerbot VR9000 mūsu mērķis ir lauzt priekšstatus par šo putekļsūcēju ierobežotajām iespējām, parādot tos kā elegantu un ļoti praktisku palīgu, lai uzturētu mājokli ideālā kārtībā,” saka Viktors Markuls Samsung Electronics Baltics sadzīves elektrotehnikas direktors.

    Reklāma

    Powerbot VR9000 sniedz izcilu tīrīšanas kvalitāti jebkuram grīdas segumam, izmantojot iespaidīgo sūkšanas jaudu kopā ar daudz platāku tīrīšanas birsti, kas nodrošina lielāku uzkopšanas laukumu un iztīra pat grūti pieejamos stūrus. Vienlaikus vairs nav nepieciešamas papildus birstes putekļsūcēja sānos, kas novērš risku, ka tās varētu ieķerties vados vai, piemēram, paklāja audumā. Savukārt unikālā CycloneForce tehnoloģija sūkšanas laikā rada spēcīgu centrbēdzes spēku, kas daudz efektīvāk atdala netīrumus no gaisa un ilgāk saglabā tīru putekļsūcēja filtru.

    Ar atjaunotu FullView Sensor™ sistēmu jums nebūs jāuztraucas, ka uzkopšanas darbus varētu pārtraukt Powerbot VR9000 iestrēgšana starp mājoklī esošajiem šķēršļiem vai mēbelēm. Putekļsūcēja navigācijas sistēma palīdz tam daudz precīzāk orientēties telpā, spējot noteikt pat ļoti mazus šķēršļus un samazinot tā saucamos “aklos punktus”. Savukārt lielāki Easy Pass™ riteņi līdz 105 mm diametrā un līdz 15mm paaugstinātais korpusa attālums līdz zemei, palīdz Powerbot VR9000 viegli pārvarēt tādus šķēršļus kā, piemēram, kabeļus vai durvju sliekšņus.

    Turpmāk mājokļa uzkopšanu iespējams kontrolēt vēl precīzāk un burtski norādīt robotam putekļsūcējam vietu, kuru nepieciešams satīrīt. Powerbot aprīkots ar patentēto Point Cleaning™ funkciju, kas ar  tālvadības pultī iebūvētu lāzera staru ļauj  norādīt konkrētu telpas punktu, kuru robots nekavējoties satīrīs.  Pateicoties Point Cleaning™ funkcijai, lietotājiem vairs nevajadzēs pārvietot ierīci manuāli.

    Powerbot VR9000 inovatīvajā dizainā apvienota eleganta āriene ar praktiskām funkcijām efektīvākai mājokļa uzkopšanai. Putekļsūcēja priekšā izvietota liela T-veida birste, gluži kā parastajiem putekļsūcējiem kas labi iztīra arī telpu stūrus. Savukārt caurspīdīgais CycloneForce nodalījums parāda, cik daudz netīrumu savākts un to pavisam viegli var noņemt un iztukšot.

    Latvijā Powerbot VR9000 pieejams lielākajos elektropreču veikalos elegantā zeltaini melnā The Airborne Copper krāsojumā. Powerbot VR9000 cena ir aptuveni 730 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bils
    12.02.2015 22:23

    Jauki, bet jēgu neredzu, ja tāpat paliek mēsli pēc tīrīšanas. Reāls eksperiments, skat. no 1:55
    https://www.youtube.com/watch?v=c0EiMn9u27c

    Un neatradu nevienā “lielākajā elektropreču veikalā”,- Elkor, Euronics, RD Electronics. Varbūt ir vēl kāds lielāks veikals? ;)

    Uldis M.
    13.02.2015 09:13
    Reply to  Bils

    Jā, ar vienu reizi nekad 100% visu šie Boti nesatīra, bet viņu efektivitāte slēpjas tieši tajā ka viņi var tīrīt tev telpu katru dienu – tādējādi nekādi mēsli vienkārši nepaspēj sakrāties… vai arī ja vienā reizē visus mēslus nesavāc, tad vēl pēc pāris reizēm jau nu gan noteikti savāks…
    Ok, 100% efektīvs tas pasāciens tik un tā nav… Pats kā iRobot lietotājs varu piebilst ka lielākais čakars ar šiem botiem ir tieši to kopšana (tīrīšana)… Viņš tīra tev grīdas – tev jātīra viņš… Jo rotējošajās birstēs ļoti pietinas visādas pūkas, mati (sevišķi ja ir kāds mājdzīvnieks). Arī filtri un viss tas mehānisms diezgan ātri piedzenas ar putekļiem…
    Bet nu prieks ka tomēr šī tehnoloģija nestāv uz vietas un tiek nepārtraukti attīstīta, jo tādus kādi tie bija līdz šim, otrreiz diez vai es ņemtu, bet redzot kā tie attīstās, pieļauju ka tagadējais bots nebūs mans pēdējais grīdas uzkopšanas bots.

    vilnis salenieks
    13.02.2015 09:25
    Reply to  Uldis M.

    hm, roombu izmantoju jau gandrīz 4 gadus, tā kā mājlopu nav, tad birstes tīru reizes trīs gadā, tikvien kā jāizber gruži no konteinera. Nez, robots māju uztur kārtībā un sūdzēties par ko nav. Ash vai kā reklāma sanāca :D

    Mārtiņš Hūns
    13.02.2015 10:32
    Reply to  Bils

    normaliem cilvēkiem tada kaudze ar siemītem uz zemes nemētajas :D

    emi
    13.02.2015 09:34

    Jau vairāk kā 2 gadus izmantoju irobot 770 pakalpojumus, strādā katru dienu, un vienīgā reālā problēma manā gadījumā ir cilvēka mati (ir 3 sieviešu kārtas pārstāvji mājās), tie regulāri iepinas, aptinas, etc. Citādi tikai tie labākie vārdi :)

    Mārtiņš Hūns
    13.02.2015 10:46

    Gandrīz mēnesi šitads jau man vergo, vienīgais mīnus- salīdzinoši skaļš, jo reāls sūcējs viņam uz muguras. Tā kā tas ir robots, kuru tu palaid kad ej prom no mājām, tad tas tā īsti nemaz netraucē. Ar vienu uzlādi aptuveni stundu spēj braukāt. Stundas laika aptuveni savus 70-80 m2 izbraukātu, man tīrāmā platība ap 40-45 m2 un viņs 2x iztīra. Pagaidam esmu apmierinats ar viņa darbu, vienīgi japiešaujas ko drīkst uz zemes atstāt ko nē, piemēram zeķes viņs rauj iekšā un tad uzkaras :D

    Bils
    13.02.2015 11:12

    Ja nav noslēpums, kur iegādājies un par cik?

    Mārtiņš Hūns
    13.02.2015 11:21
    Reply to  Bils

    Lv internetveikalā kurš ved no PL preci, zem 500 eur, sobrīd PL cena vinam ap 530 eur

    Bils
    13.02.2015 11:41

    Varētu precīzāk? vakar caur salidzini.lv nepiedāvāja nevienu variantu .

    Bils
    13.02.2015 11:11

    Super, paldies par atsauksmēm no reāliem lietotājiem. Saku aizdomāties par iegādi…
    Lai ir gan kaķis, gan garmataina sieviete mājās ;)

    Kaspars_
    13.02.2015 11:46
    Reply to  Bils

    Vot vot..šie 2 faktori biedē un ir atturējusi no tāda izmantošanas :)

    Uldis M.
    13.02.2015 12:22
    Reply to  Bils

    Jā, man arī ir abi mājās… pie kam kaķis arī ir garspalvains ar diezgan smalku spalvu… nu 770tā rumba savu darbu dara, bet nu reizi nedēļā birstes jātīra lai tā normāli funkcionētu… protams ka slinkuma pēc botu citreiz sanāk arī darbināt netīrītu līdz pat mēnesim, bet tad viņam samazinās efektivitāte… sevišķi braucot pār paklāju…
    un tā kā mājās ir kaķis – tad botu laižam pie darba vakaros kad paši pārrodamies mājās, jo zin kā – ar kaķi nekad neko nevar zināt – var no mazas šmuces sanāk liela šmuce… :)

    Mārtiņš Hūns
    13.02.2015 15:28

    salidzini vini pazudusi sobrīd. re kur poļu salidzini http://www.ceneo.pl/Odkurzacze;szukaj-vr20h9050uw

    19.03.2015 14:53

    Vakar šis aparāts nonāca pie mums uz testu. Palūkosim saprast vai tas ir savas visnotaļ lielās cenas vērts pirkums.

    Reklāma