Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 10 RTM versija var parādīties jau jūnijā

    Jaunākie raksti

    Kā ziņo interneta avoti, tad ļoti iespējams, ka kompānija Microsoft daudz ātrāk kā gaidīts, laidīs klajā jaunās operētājsistēmas Windows 10 stabilo versiju, zināmu arī kā Windows 10 RTM. Bija plānots, ka tas notiks tikai šī gada rudenī, taču tagad ir informācija, ka tas iespējams būs jau jūnijā.

    Lielā mērā šādam notikumu pavērsienam izveidoties ir ļāvusi Windows Insider programma, kuras ietvaros entuziasti testē šobrīd pieejamo Windows 10 Technical Preview versiju. Līdz ar lielo jaunuma testētāju skaitu, tiek arī pietiekami operatīvi atklātas kļūmes operētājsistēmas darbībā, un par tām tiek informēti izstrādātāji.

    Reklāma

    Pastāv arī liela iespēja, ka līdz ar Windows 10 RTM klajā nākšanu, Microsoft parādīs jaunumus „dzelžu” lauciņā, un mēs ieraudzīsim viedtālruņus, planšetdatora Surface Pro ceturtās paaudzes modeli, kā arī iespējams kādu hibrīdiekārtu. Taču ir vērts atcerēties, ka pagaidām Microsoft vēl ir daudz darba un daudz kļūdu, kuras labot, lai Windows 10 kļūtu stabila.

    AvotsNeowin
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    10.02.2015 08:31

    Nu jau kādu nedēļu intereses pēc uzmetu Win10TP un mēģinu palietot ikdienā..Kļūdas vēl ir gana, bet lietot to iespējams ir

    x
    10.02.2015 12:58

    stabilai versijai nevajadzētu saukties RTFM :)

    Reklāma