Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon prezentē īpaši augstas izšķirtspējas EOS 5DS un EOS 5DS R spoguļkameras

    Jaunākie raksti

    Canon šodien pārveido EOS sistēmu, laižot klajā EOS 5DS un EOS 5DS R – jauna veida īpaši augstas izšķirtspējas pilnkadra DSLR kameras. Paplašinot 35 mm sensoru iespēju robežas, jaunās kameras piedāvā visu laiku lielāko megapikseļu skaitu, kāds jebkad redzēts pilnkadra sensorā – satriecošus 50,6 MP. Sniedzot nepārspējamu kvalitāti, šīs kameras nodrošina izcilu izšķirtspējas, reakcijas un izturīguma kombināciju – neatkarīgi no tā, vai fotografējat ainavas, arhitektūru, augsto modi vai portretus, personiskām vajadzībām vai profesionāli. Ja vēlaties iegūt visasāko attēlu, EOS 5DS R kamera ir aprīkota arī ar zemfrekvences filtru, kas maksimāli palielina sensora izšķirtspēju un fotogrāfijas kvalitāti. Līdz ar jaunajām DSLR kamerām, Canon iepazīstina arī ar EF 11-24mm f/4L USM – pasaulē platākā leņķa taisnvirziena tālummaiņas objektīvu[i], kas ir ideāls sabiedrotais ainavu un arhitektūras fotogrāfiem.

    Jauni standarti pilnkadra DSLR kamerām

    Izvirzot jaunus standartus, EOS 5DS un EOS 5DS R kamerās apvienota ātra, instinktīva DSLR vadība un jaunizveidotais 50,6 MP CMOS sensors, kas dod iespējas uzņemt daudz un dažādas ainas un objektus, kā arī padara to ideāli piemērotu lielformāta risinājumiem, piemēram, reklāmas plakātiem un žurnālu vākiem, kur nozīme ir katram pikselim. Sensora progresīvā struktūra nodrošina ISO 100–6400 jutību, kas palielināma līdz 50–12800, sniedzot augstas kvalitātes fotogrāfijas ar zemu traucējumu līmeni, precīzām krāsām un plašu, dinamisku diapazonu. Papildus tam, kameras izšķirtspēja ļauj iestatīt trīs jaunus kadrēšanas koeficienta režīmus: 1,3x, 1,6x un 1:1. Kadrēšanas koeficienta režīmi, kas redzami skatu meklētājā, sniedz izcilus rezultātus – 19 MP fotoattēlus pat ar kadrēšanas koeficientu 1,6x.

    Reklāma

    Radīti, lai tiktu galā ar vissarežģītākajiem kadriem, OS 5DS un EOS 5DS R kameru duālie DIGIC 6 procesori nodrošina ātru sniegumu un reakciju pirmšķirīgu fotogrāfiju radīšanai ar izcilu krāsu atveidi. Abi procesori ir izstrādāti tā, lai būtu iespējams ērti apstrādāt lielus attēla datu apjomus no 50,6 MP sensora, tajā pašā laikā samazinot attēlu traucējumus un sniedzot iespēju fotografēt piecus kadrus sekundē.

    EOS 5DS R BODY TOP

    Izteikti automātiskas

    EOS 5DS un EOS 5DS R ir radītas, lai katra ainavas vai augstās modes studijas kadra detaļa būtu fokusā. Kameras ir aprīkotas ar progresīvu 61 punkta AF sistēmu ar 41  krustenisko punktu, sniedzot neticamu fotogrāfijas asumu un precizitāti kadrā. Abas kameras viegli saglabā fokusu kustīgu objektu gadījumā, izmantojot EOS inteliģentās izsekošanas un atpazīšanas AF (iTR) tehnoloģiju. Lai samazinātu attēlu miglainību, Canon spoguļa vibrācijas kontroles sistēma izmanto sviru, kas kontrolēti paceļ un nolaiž spoguli, izvairoties no pēkšņas apstāšanās un samazinot aizslēga skaņu.

    Turklāt EOS 5DS un EOS 5DS R kameru 150 tūkstošu pikseļu RGB+IR mērīšanas sensors, ar mirgoņas noteikšanas funkciju, sniedz iespēju iemūžināt attēlus nemainīgās un precīzās ekspozīcijās dažādā apgaismojumā, tostarp fluorescentā gaismā.

    Neticamas detaļas un radošums

    EOS 5DS un EOS 5DS R kameras rada nepārspējamu fotogrāfiju kvalitāti, piedāvājot virkni pielāgojamu režīmu un iestatījumu, lai vienmēr nodrošinātu satriecošus rezultātus. Jaunā sīku detaļu attēlu stila funkcija maksimāli palielina detalizācijas pakāpi, ko sniedz sensors, ļaujot progresīvi pielāgot asumu bez programmatūras rediģēšanas.

    Radošie režīmi, tostarp daudzkārtējās ekspozīcijas un HDR režīms, dod iespēju panākt stilu dažādību. Ar iebūvēto taimeri jūs varat fotografēt ilgstoši un filmēt satriecošus video ar laika nobīdi, bez nepieciešamības būt pie kameras vai lietot specializētu programmatūru un sarežģītu aprīkojumu.

    Augstākās klases profesionāla konstrukcija, pielāgojamas funkcijas

    EOS 5DS un EOS 5DS R kameras ir prasmīgi izstrādātas, lai jūs varētu darboties ātri, neatkarīgi no vides, kurā atrodaties. 100 % skatu meklētājs ar elektronisku pārklājumu padara kadrēšanu vienkāršu, un to var pielāgot jūsu vēlamajam stilam. Lielais 8,11 cm (3,2 collu) Clear View II LCD ekrāns ar pretatstarojošu struktūru samazina atspīdumu, pārskatot kadrus, un kalpo kā visbiežāk izmantoto iestatījumu informācijas panelis.

    Abās kamerās ietverts Canon ikoniskā dizaina pamats – ārkārtīgi izturīgs, augstas klases magnija sakausējuma korpuss, kas nodrošina aizsardzību pret laika apstākļiem – ideāls ainavu fotogrāfiem, kuri vēlas iegūt izcilu kadru jebkuros laikapstākļos.

    EOS 5DS R: Radīta labākajai DSLR attēlu kvalitātei

    Ja neder nekas cits, kā vien maksimālā iespējamā detalizācijas pakāpe, EOS 5DS R ir aprīkota ar zemfrekvences filtru, lai panāktu asākos attēlus, kādi vien ir iespējami. Kameras zemfrekvences filtrs ir lieliski piemērots ainavu fotogrāfiem, tas nodrošina satriecoši detalizētu attēlu.

    Optiskā kompetence: Iepazīstinām ar EF 11-24mm f/4L USM

    EOS 5DS un EOS 5DS R kameras ir savietojamas ar Canon plašo EF objektīvu klāstu, kas ietver 71 modeli [ii]. Canon EF 11-24mm f/4L USM ir pasaulē platākā leņķa taisnvirziena tālummaiņas objektīvu1. Ideāli piemērots ainavu un arhitektūras fotogrāfiem, EF 11-24mm f/4L USM ir radīts, lai atvērtu pilnīgi jaunu radošu iespēju pasauli, pateicoties īpaši platajam 11-24mm fokusa diapazonam. Objektīvs, kurš var lepoties ar no jauna izstrādātu optisko struktūru, ir aprīkots ar trīs asfēriskajām lēcām, tostarp slīpētu asfērisko elementu, kas fotogrāfijas kvalitāti padara nevainojamu un nodrošina minimālu deformācijas pakāpi, savukārt kameras korpuss ir pietiekami izturīgs un robusts, lai to varētu lietot ekstrēmos laikapstākļos.

    EF 11-24mm f4L USM Slant with cap

    EOS 5DS galvenie parametri:

    • 50,6 MP CMOS sensors ar duālajiem DIGIC 6 procesoriem.
    • 150 tūkstošu pikseļu RGB+IR mērīšanas sensors.
    • Līdz 5,0 kadriem sekundē.
    • 61 punkta AF.
    • Fotografēšana, izmantojot kadrējuma koeficientu.

    EOS 5DS R ietilpst arī:

    • Zemfrekvences filtrs.

    EF 11-24mm f/4L USM objektīva galvenie parametri:

    • Pētiet ainavas no īpaši plata skatpunkta.
    • Pasaulē platākā leņķa taisnvirziena tālummaiņas objektīvs. [i]
    • Minimāla deformācija – ideāli piemērota arhitektūrai un interjeram.
    • Inovatīvi lēcu pārklājumi pasargā no dubultošanās un atspīduma.
    • Izbaudiet ātru, gandrīz pilnīgi klusu AF režīmu ar pilna laika manuālās koriģēšanas funkciju.
    • Turpiniet uzņemšanu pat skarbos laikapstākļos.

    [i] No 2015. gada 6. februāra
    [ii] Ietilpst Cine Prime un Cine Zoom objektīvi

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma