Web Analytics
More
    Reklāma

    Google iegādājas rezerves kopiju aplikāciju Odysee, pievieno Google+ komandai

    Jaunākie raksti

    Google dažādos veidos mēģina iedzīvināt Google+ sociālo tīmekļu servisu. Pārsvarā Google+ tiek apaudzēts ar dažādām visai uzbāzīgām un pat uzspiestām funkcijām, no kurām Google tomēr ik pa laikam atsakās, padarot tās par izvēles iespējām. Google+ ir visai spējīga fotogrāfiju uzglabāšanas sadaļa, kas ērti sadarbojas ar Picasa. Drīzumā to varētu papildināt uzlaboti foto un video rezerves kopiju risinājumi.

    Odysee ir Google jaunākais pirkums. Lietotne atbildēja par automātisku fotogrāfiju un video materiālu rezerves kopiju veidošanu mākonī vai lietotāja mājas datu glabātuvē. Šobrīd Odysee lietotnes jau ir izņemtas no Play Store un App Store, kā arī Odysee mājas lapa saka, ka serviss izbeigs savu pastāvēšanu 23. februārī. Līdz tam laikam visi lietotāji tiek aicināti savas mākonī esošās fotogrāfijas saglabāt datorā.

    Reklāma

    Odysee mājas lapā norādīts, ka Google+ sev pievienos visu Odysee ekspertu komandu. Varam cerēt, ka tuvā nākotnē Google+ serviss uzlabos uzņemto attēlu rezerves kopiju veidošanu, kas mūsdienās kļūst par milzīgu izaicinājumu ne tikai mobilajās ierīcēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma