Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 10 Preview saņems gandrīz visi viedtālruņi ar 512 MB atmiņu

    Jaunākie raksti

    Gaidot jauno Windows Phone viedtālruņu operētājsistēmas iepazīšanās versiju, kura zināma ar nosaukumu Windows 10 Technical Preview for phones, ir dzirdētas daudz un dažādas versijas par to, kuros viedtālruņos to varēs uzstādīt, un kuros nē. Nesen parādījās informācija, ka to nevarēs izdarīt viedtālruņos, kuriem ir 512 MB operatīvā atmiņa.

    Nupat viens no Windows 10 viedtālruņu OS izstrādātājiem, Gabriels Auls (Gabriel Aul) savā Twitter kontā ir padarījis situāciju ar 512 MB telefoniem nedaudz skaidrāku. Kļuvis zināms, ka viedtālruņi ar 512 MB operatīvo atmiņu saņems atjauninājumu. Taču ļoti iespējams, ka ne visi. Visticamāk Windows 10 nebūs pieejama vislētāko viedtālruņu īpašniekiem.

    Reklāma

    1

    Zinot Microsoft politiku, var pieļaut, ka pirmie, atjauninājumu sāks saņemt dārgo aparātu īpašnieki, un tikai tad pamazām arī lētāko modeļu lietotāji. Microsoft vēl nav paspējuši pilnībā notestēt Windows 10 darbu visos viedtālruņu modeļos, bet tikko tas būs paveikts, atjauninājumu saņems visi, kuru aparātos tas strādās bez problēmām.

    Tāpat nav ieteicams šo atjauninājumu instalēt jūsu ikdienā lietotajā viedtālrunī, jo darbība var būt nestabila. Ne tik klīniski nestabila kā pēdējām iOS beta versijām, taču kļūmes ir iespējams. Labā ziņa ir tā, ka Microsoft noteikti kopā ar atjauninājumu iekļaus arī iespēju atjaunot viedtālruņa iepriekšējo operētājsistēmas versiju.

    2

    AvotsNeowin
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    06.02.2015 21:44

    MS ir tādi viltnieki – ekspluatē šos divreiz, vispirms pārdodot dārgāku (bet vai labāku?) ierīci un pēc tam liekot testēt Win10, ko pēc tam jau noslīpētu saņems pārējie lietotāji :)

    Ivo
    07.02.2015 07:14

    Tieši tā! Un iedomājies, pēc tam viņi vēl grasās taisīt Windows 10.1! Un pēc tam arī Windows 11! Iedomājies??? Kādi krāpnieki!!!

    Reklāma