Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Picturesque Lock Screen – mēģinājums parotaļāties Android lauciņā

    Jaunākie raksti

    Microsoft jau zināmu laiku veiksmīgi realizē projektu, kuram dots nosaukums – Microsoft Garage. Tā ietvaros kompānijas darbinieki var strādāt pie saviem eksperimentālajiem projektiem. Projekti var būt dažādās sfērās un ne tikai Windows OS videi paredzēti. Turklāt, ja tie izrādās interesanti, ir ļoti liela iespēja, ka tie ieraudzīs dienas gaismu un Microsoft piedāvās tos plašam lietotāju pulkam. Tā šajā reizē ir noticis ar Picturesque Lock Screen. Projekts Microsoft cilvēku izstrādāts, un ir vizuāli pievilcīga kā arī funkcionāla bloķēšanas ekrāna aplikācija Android viedtālruņiem.

    Šis bloķēšanas ekrāns savā funkcionalitātē ir tik ērts, ka to var pat uztvert kā otru ierīces sākuma ekrānu. Tajā ir meklētājs (Bing), laika ziņas, ziņojumu, vidžeti, ikonas piekļuvei aplikācijām un ierīces iestatījumiem. Fona attēls tiek automātiski ielādēts no Bing krājumiem.

    Reklāma

    Būtībā bloķēšanas ekrāns kļūst par ko vairāk, un spēj būt samērā funkcionāls. Ir gan zināms, ka dažas tajā esošās aplikācijas, ir samērā ēdelīgas interneta patēriņa ziņā. Taču ja jums patīk kas savādāks un atšķirīgs, iespējams jums iepatiksies Picturesque. Lejupielādēt šo aplikāciju var no Google Play aplikāciju veikala.

    AvotsTNV
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma