Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft gatavo viedtālruņus ar Qualcomm Snapdragon 810 procesoru

    Jaunākie raksti

    Qualcomm bizness pēdējā laikā ir visai trauksmains. Kompānija tā arī nav skaidri pateikusi, kas tad notiek ar viņu jaunāko procesoru flagmani – Snapdragon 810. Runas klīst dažādas. Lai tās nedaudz kliedētu, kompānija nupat ir publicējusi preses relīzi. Tajā stāstīts cik daudz un kādi ražotāji gatavojas izmantot šo jauno procesoru savos viedtālruņos.

    Kopumā tiem būs, vairāki desmiti viedtālruņu modeļi. Kompānija piemin 60 modeļus. Tai skaitā arī Microsoft gatavojas izmantot Snapdragon 810 procesoru savos jaunajos telefonos. Kā preses relīzē lasītājus informē Juha Kokkonens (Juha Kokkonen) no Microsoft, Lumia sērijas viedtālruņu ražošanas ģenerālmenedžeris – „Ilgtermiņa attiecības starp kompānijām Qualcomm un Microsoft ļauj abām kompānijām laist klajā Lumia viedtālruņus ar Windows Phone operētājsistēmu, garantējot lielisku ekrāna attēla kvalitāti, kopā ar jaunu izklaides un biznesa risinājumu realizācijas līmeni. Mēs ticam, ka mūsu sadarbība arī nākotnē mums nodrošinās iespēju ražot inovatīvus Lumia sērijas viedtālruņu modeļus ar Snapdragon 810 procesoru, kuru raksturo liela skaitļošanas jauda un lieliskas multimediju satura atskaņošanas iespējas”.

    Reklāma

    Šobrīd ar Qualcomm Snapdragon 810 ir aprīkoti tikai divi viedtālruņi – Xiaomi Mi Note Pro un LG G Flex 2. Qualcomm Snapdragon 810 procesors ir izgatavots pielietojot 20 nanometru tehnoloģisko procesu, un tajā ir četri 2 GHz ARM A57 procesori un vēl četri 1,5 GHz ARM A53 procesori. Ņemot vērā to, ka šis procesors nodrošina 24-bit/192kHz kodējuma mūzikas atskaņošanu, ir liela varbūtība, ka jaunie Lumia viedtālruņi spēs atskaņot FLAC kodējuma HD audio failus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma