Web Analytics
More
    Reklāma

    GFXBench testu aplikācijā parādās jauns Lumia planšetdators

    Jaunākie raksti

    Populārā ierīču veiktspējas testu aplikācija GFXBench itin bieži ir kļuvusi par informācijas avotu tam, kādus jaunumus viedtālruņu un planšetdatoru laukā gatavo ražotāji. Tā šoreiz parādījusies informācija par gaidāmo Lumia sērijas planšetdatoru, kurš visticamāk būs modeļa Lumia 2520 tiešais sekotājs.

    Jaunumā tiek izmantots SoC četrkodolu procesors Qualcomm Snapdragon 805, kopā ar Qualcomm Adreno 420 grafisko procesoru un 10,1 collas diagonāles ekrānu ar QHD (2560 x 1440) izšķirtspēju. Vēl ir zināms par ierīcē iebūvēto 64 GB iekšējo atmiņu un DirectX 11 atbalstu. Operētājsistēma apzīmēta vienkārši – Windows. Loģiski būtu domāt, ka operētājsistēma būs Windows 10, taču procesorā izmantotā ARM arhitektūra liek par to šaubīties.

    Reklāma

    Visticamāk izskatās versija, ka šis planšetes modelis vēl arvien ir izstrādes stadijā, un tāpēc GFXBench parādās pretrunīga informācija par planšetē izmantoto procesoru. Vai arī, iespējams, ka Microsoft gatavojas ierīcē uzstādīt Windows 10 versiju ar ierobežotām iespējām. Taču tad nav saprotams, kāpēc ņemt Snapdragon 805, jo pietiktu ar ko mazāku. Katrā gadījumā ir skaidrs, ka Microsoft strādā pie jauna Lumia sērijas planšetdatora izveides, un jau tuvākajā nākotnē parādīsies arī plašāka, detalizētāka un konkrētāka informācija par šo jaunumu.

    415808

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma