Web Analytics
More
    Reklāma

    Android platformas statistikā beidzot uzpeld Lollipop ar niecīgiem 1.6%

    Jaunākie raksti

    Pagājušā mēneša Android operētājsistēmas statistika viesa izbrīnu par Lollipop nespēju pārkāpt 0.1% barjeru, kas nepieciešama, lai operētājsistēmas versija tiktu iekļauta kopējā statistikā. Tas ir šomēnes izmainījies, tomēr vēl arvien Android 5.0 Lollipop velkas nopakaļ visām citām pēdējo gadu Android versijām. Lollipop izmanto vien 1.6% no Google Play veikalu apmeklējušajām viedierīcēm.

    Gandrīz visiem bija laba nojausma par Lollipop spējām, jo Motorola, LG, HTC un Nvidia solīja ātri tikt galā ar populārāko modeļu jaunināšanu. Faktiski šobrīd daudzi ražotāji ir nogaidoši, jo tiek ar nepacietību cerēts uz Google veidoto labojumu saņemšanu, kas salabos lielākās Lollipop operētājsistēmas kļūdas.

    Reklāma

    Pārējā statistikas daļa ir palikusi gandrīz nemainīga. Iespējams, ka tuvākā mēneša vai divu laikā atvadīsimies no 2.2 Froyo.

    Februāris un marta sākums iezīmēs jaunu viedtālruņu modeļu nonākšanu tirgū. No Motorola un HTC vēl arvien tiek gaidīti solītie jauninājumi, bet ražotāji no Google gaida sakārtotu un stabilu Lollipop.

    Dashboards   Android Developers

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    03.02.2015 12:03

    Joprojām bēdīgi..

    03.02.2015 12:07
    Reply to  Kaspars

    Te vietā pat būtu vārds nožēlojami.

    03.02.2015 12:08
    Reply to  baronc

    Lollipop sūkā!

    Reklāma