Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft aicina tehnoloģiju speciālistus piedalīties TechDays Online tiešsaistes konferencē

    Jaunākie raksti

    No šī gada 3. līdz 5. februārim notiks starptautiskā TechDays Online konference, un tajā bez maksas var piedalīties ikviens interesents. Šogad pirmo reizi starp konferences runātājiem būs arī Latvijas IT eksperts Viktors Meirāns.

    Pirmā konferences diena veltīta tēmai „Ierīces un to pārvaldība“, tās laikā dalībnieki varēs uzzināt par Windows 10 gaidāmajām inovācijām, ierīcēm un mākoņpakalpojumiem, kā arī Office 365.

    Reklāma

    Konferences otrā diena fokusēsies mākoņpakalpojumiem – tajā noteikti jāpiedalās ikvienam IT sistēmu ieviešanas speciālistam, kurš vēlas paplašināt savas zināšanas par organizāciju datu centru modernizēšanu.

    Trešajā dienā galvenā uzmanība tiks veltīta risinājumu izstrādāšanai dažādām platformām, kā arī Windows 10 tematikai.

    Šogad konferencē kā viens no ekspertiem pirmo reizi uzstājas pārstāvis no Latvijas – Viktors Meirāns, atzīts Microsoft tehnoloģiju eksperts, kurš iepazīstinās ar e-pastu migrēšanu uz Office 365. Viktora Meirāna prezentācija notiks konferences pirmajā dienā, 3. februārī, pl. 20:30 pēc Latvijas laika. Viktors specializējies Windows un UNIX sistēmu administrācijā, Office 365, IT procesu vadībā un IT drošības jautājumos.

    Interesenti var reģistrēties konferencei šeit, dalība konferencē ir bezmaksas.

    https://www.youtube.com/watch?v=zTEjXETXuWU

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma