Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows Insider Program piedalās jau 2,2 miljoni cilvēku

    Jaunākie raksti

    Kompānija Microsoft nākusi klajā ar ziņu, ka viņu sāktā Windows Insider Program iniciatīva ir izrādījusies ļoti veiksmīga. Tās popularitāte aug ārkārtīgi strauji. Cilvēki, kuri vēlas testēt jauno Windows 10 operētājsistēmu piesakās programmā arvien vairāk. Vēl pirms dažām dienām šis skaitlis bija 2 miljoni cilvēku. Savukārt pirms divām dienām Microsoft paziņoja, ka šis skaitlis jau ir 2,2 miljoni, jeb ja precīzi tad 2211371 cilvēks. Pieaugums dažu dienu laikā ir sasniedzis 10%.

    Tāpat Microsoft pastāstījuši arī citu informāciju. Tā kompānija ir saņēmusi 582 tūkstošus atsauksmju no tiem cilvēkiem, kuri izmanto Windows 10 testa versiju šīs programmas ietvaros. Un ārkārtīgi daudzus no ieteikumiem kompānijas inženieri un izstrādātāji solās ņemt vērā.

    Reklāma

    Jau tuvākajā laikā Windows Insider Program lietotāji saņems pieeju aplikāciju izstrādes rīkam Windows 10 SDK. Ir arī zināms, ka lietotāji regulāri saņems atjaunotas Windows 10 testa versijas. Konkrēta grafika gan nav, taču ir informācija, ka tas visticamāk būs reizi mēnesī, līdz brīdim kad šī gada rudenī Windows 10 parādīsies oficiāli un visā pilnībā pabeigts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma