Web Analytics
More
    Reklāma

    Kraftwerk – kabatas elektrostacija, kuru darbina šķiltavu gāze

    Jaunākie raksti

    Kompānija eZelleron savākusi ar vietnes Kickstarter palīdzību jau vairāk kā $800 tūkstošus, lai varētu sākt ražot savu kabatas elektrostaciju, kurai dots vārds – Kraftwerk. Elektrostacija izmantojama tam, lai varētu uzlādēt dažāda veida portatīvo tehniku vietās, kurās nav pieejams elektrotīkls.

    fuel1

    Reklāma

    Interesantas ir tas, ka šī iekārta izmanto kurināmā elementus, lai varētu ģenerēt elektrisko enerģiju. Gadījumā ar Kraftwerk kā kurināmais tiek izmantota gāze, identiska tai, kuru lietojam sadzīves  šķiltavās.

    fuel3

    Lai uzlādētu portatīvo tehniku, tā jāpieslēdz Kraftwerk esošajai USB pieslēgvietai. Kā apgalvo projekta autori tad, piemēram, iPhone viedtālruni varēs uzlādēt vienpadsmit reizes pēc kārtas. Turklāt uzlādēt varēs ne tikai viedtālruņus, bet arī cita veida portatīvo tehniku.

    fuel2

    Portatīvās elektrostacijas izmēri ir 100 × 75 × 30 mm, bet svars 200 grami. Par nepieciešamību uzpildīt gāzes tvertni informē gaismas diode. Kompānijas mērķis vietnē Kickstarter bija $500 tūkstoši, taču līdz naudas vākšanas kampaņas beigām ir aptuveni piecas nedēļas, un naudas vairāk kā pietiekami. Tāpēc skaidrs, ka projekts būs reāls. Ja nu vēlaties iegādāties šo mantu par $99, ir vērts pasteigties. Vēlāk tās cena būs $149.

    f352c31ae29d6a9a27f1b3a5d4d47f85_large

    https://www.youtube.com/watch?v=6A-2aUkR6eU&x-yt-cl=85114404&x-yt-ts=1422579428

     

    AvotsGizmag
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma