Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm nedienas turpinās, LG pat varētu prasīt kompensāciju

    Jaunākie raksti

    Katru reizi apsolu sev, ka pietiek cilāt Snapdragon 810 karšanas tēmu, tomēr atkal un atkal internetu pārpludina informācija par jaunām niansēm tik ļoti gaidītā mobilā procesora dzīvē. Tikko parādījusies informācija, ka Samsung tomēr nav sarosījies Snapdragon 810 problēmu risināšanai, nogaidīšanai līdz sakārtotas Snapdragon 810 versijas iznākšanai un savos viedtālruņos ražotājs uzstādīs pašveidotos Exynos procesorus.

    Jaunākās baumas norāda, ka LG arī nav apmierināti ar LG G Flex 2 un Snapdragon 810 sadarbību, tāpēc LG plānos varētu būt tiesvedības uzsākšana pret Qualcomm. Iepriekš no LG izskanēja viedoklis, ka Snapdragon 810 tiešām silst, bet G Flex 2 ir veidots speciāli tā, lai novadītu lieko siltumu.

    Reklāma

    LG pārstāvji uzreiz noraidījuši šādas baumas, apgalvojot, ka ar LG G Flex 2 un Snapdragon 810 viss ir labākajā kārtībā. Nekas cits viņiem neatliek, jo G Flex 2 nonāks pārdošanā tuvāko dienu laikā.

    Solīts, ka LG G Flex 2 būs mūsu ķetnās apskata sagatavošanai februāra beigās vai marta sākumā. Tad arī pievērsīsim pastiprinātu uzmanību viedtālruņa uzsilšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma