Web Analytics
More
    Reklāma

    Acer atkal būs WP viedtālruņu ražotājs

    Jaunākie raksti

    Acer bija savulaik viens no pirmajiem ražotājiem, kurš sāka piedāvāt viedtālruņus ar Windows Phone operētājsistēmu. Taču 2012. gadā, pēc viedtālruņa Acer W4 debijas un ne pārāk labajiem šī modeļa tirdzniecības rezultātiem, kompānija izvēlējās koncentrēties tikai un vienīgi uz Android OS viedtālruņu ražošanu. Izskatās, ka pēdējā laikā Acer ir nedaudz pamainījuši savs uzskatus.

    Tā pagājušajā nedēļā, bez lieka trokšņa, notika Acer partneru un piegādātāju konference. Tās laikā kompānijas vadītājs Džeisons Čens (Jason Chen) paziņoja par Acer nodomu, atkal sākt ražot viedtālruņus ar Windows Phone operētājsistēmu. Tomēr visticamāk tie būs aparāti ar jauno Windows 10 operētājsistēmu.

    Reklāma

    Šādu soli var vērtēt kā zīmi tam, ka globālajā tirgū notiek zināmas spēku pārbīdes. Vēl 2014. gadā Acer vadība sūdzējās, ka WP ierīces un aplikācijas aizņem tik mazu tirgus daļu, ka ražotājam darbošanās šajā segmentā liekas pārāk riskanta.

    Nekādu sīkāku informāciju par gaidāmo ierīci vai ierīcēm, kompānijas nav izpaudusi. Ir tikai informācija, ka ražotājs gatavojas turēties pie maksimāli stabila biznesa modeļa. Tas nozīmē, ka viedtālrunis ar flagmaņa cienīgiem raksturlielumiem visticamāk klajā laists netiks. Ņemot vērā to, ka šobrīd vislabāk pārdodas budžeta klases WP aparāti, arī Acer piedāvājums droši vien būs šajā lauciņā.

    AvotsNeowin
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    29.01.2015 12:28

    Acer Cloudmobile man savā laikā šķita ļooti smuks klucēns.

    Reklāma