Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft gatavo jaunu, atvieglotu viedtālruņa Lumia 830 versiju

    Jaunākie raksti

    Kompānija Microsoft gatavojas papildināt viedtālruņu klāstu ar jaunu modelim, kurš pagaidām ir zināms ar nosaukumu RM – 1072. Ka informē interneta vietne NokiaPowerUser, tad jaunums būs pārstrādāta Lumia 830 versija, budžeta cenu kategorijā. Viedtālrunis tiks aprīkots ar 8,7 megapikseļu izšķirtspējas PureView kameru, kā arī 8 GB iebūvēt atmiņu un microSD atmiņas kartes ielādes vietu.

    Runājot par citām tehniskajām lietām, ir zināms, ka viedtālrunim būs 5 collu diagonāles ekrāns ar 720p izšķirtspēju, četrkodolu Qualcomm Snapdragon 400 procesors, un priekšējā kamera ar 0,9 megapikseļu izšķirtspēju. Būtībā jaunums atšķirsies no labi zināmā Lumia 830 modeļa tikai ar pamata kameras izšķirtspēju un pastāvīgās atmiņas apjomu. Šī jaunā aparāta galvenais konkurents būs Lumia 735, kuram ir līdzīgi raksturlielumi, taču nav PureView kameras.

    Reklāma

    Ir zināms, ka Microsoft viedtālrunis ar koda nosaukumu RM – 1072 jau ir sertificēts Indonēzijā, un drīzumā tas varētu tikt izsludināts oficiāli. Viedtālrunis Lumia 830 jaunajā versijā būs ar Dual-SIM atbalstu un cena tiek prognozēta aptuveni 250 eiro robežās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma