Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft parāda „Project Spartan” pārlūka dizainu viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Microsoft pirms dažām dienām pastāstīja par savu jauno interneta pārlūku, kuram dots „Project Spartan” vārds. Tajā brīdī pamata informācija bija par datoriem paredzēto pārlūka versiju. Nupat Microsoft blogā parādījusies informācija un daži attēli ar to, ka izskatīsies „Project Spartan” pārlūks viedtālruņos ar Windows 10 operētājsistēmu.

    Kā var secināt no pirmajiem Microsoft blogā redzamajiem attēliem, „Project Spartan” mobilā versija saņems vienkāršu un lakonisku saskarni. Tiks atbalstīta kā gaiša, tā arī tumša vizuālā noformējuma tēma. Ņemot vērā faktu, ka „Project Spartan” ir veidots kā vienots interneta pārlūks visām platformām, arī šī mobilā versija atbalstīs iespēju veikt pārlūkojamajā lapā dažādas piezīmes, rediģēt to, un nosūtīt draugiem. Tāpat būs paredzēts arī speciālais lasīšanas režīms.

    Reklāma

    Viens gan jāsaka uzreiz, ka ja arī jūs esiet gatavi izmēģināt jauno Windows 10 versiju mobilajām ierīcē jau drīzmā, ar pārlūka „Project Spartan” testēšanu nāksies pagaidīt. Šis pārlūks jebkurā Windows 10 versijā parādīsies visticamāk ne ātrāk kā šī gada vasarā.

    microsofts-spartan-browser-for-windows-10-phones microsofts-spartan-browser-for-windows-10-phones-1

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bugelmõõgel
    24.01.2015 23:19

    Nesen instalēju windows serveri 2012( kip mājas lietotaju w8 OS bāze) Iekšā viens no jaunākajiem IE, Neko citu tur nedrīkstēja instalēt, kā tikai updeitus n’shh, it kā biju dzirdejis ka jaunākais IE vairs tik ļoti nesmirdot, nodomāju, why not….es nezinu cik lielā kaifā ir jābūt lai IE lietotu pietam ar patstāvīgi…. Viskautkādi skripta errori metās nepārtraukti, viss kas vien var zem kapota, tas regulāri partratuc darbību/nokrešo, viss mājaslapas saturs reāli lago(svaigi clean instalēts serveris ar ieinstalētiem pirmajiem updeitiem)…. OMFG….. Centos 10-15min palietot, aizvēru ļoti lielās dusmās ciet to suu un ko gribēju to padarīju uz hroma no viedtālruņa!

    Ņemot vērā, ka spartietis anyway būs uz tās pašas ‘jaunākās’ IE bazes tik savādāks nosaukums ar drusk citu izkārtojumu – NO THANKS!

    Kaspars
    24.01.2015 23:52
    Reply to  Bugelmõõgel

    Spartieitis tiešām būs uz tās pašas IE bāzes? Ir kaut kāda daudzmaz oficiāla atsauce?
    Es biju sapratis, ka Spartietis veidots pilnībā no jauna un ar IE tam nebūs nekāda sakara..tā nav?

    bombelats
    25.01.2015 04:46

    Dažādos avotos stāv rakstīts, ka izstrādāts no jauna, izmantojot jaunu dzini, kas piemērots mūsdienīgam WEBam. Īpaši piemērots tālruņiem un planšetēm.
    Par IE. Lietoju W10 ar visiem testa brīnumiem, kas nu tur ir. Līdz ar to arī IE (ja testējam, tad pilnībā). Līdz tam pēdējos gadus Chrome. Nu nezinu, lietoju to IE un nesūdzos. Jā, savādāk nedaudz. Bet lai kaut kas tur krašotu vai lagotu…NU vismaz man, ikdienas datorlietotājam.

    Reklāma