Web Analytics
More
    Reklāma

    Kompānija Normal izmantojot Stratasys 3D printeri izgatavos austiņas tieši jūsu ausīm

    Jaunākie raksti

    Austiņas pamatā, ja vien tās nav ļoti dārgās profesionālā pielietojuma, tiek izgatavotas vienā izmērā un lielumā. Bet kā un cik ērti tās turas ausīs lietotājiem, kuru dzirdes orgāni ir dažādu izmēru, jau ir cits jautājums. Tieši šo citu jautājumu nolēmuši risināt Ņujorkā bāzētās kompānijas Normal cilvēki. Viņi piedāvā divu dienu laikā izgatavot tieši jūsu ausu izmēram un īpatnībām paredzētas peronalizētas austiņas.

    Šāds piedāvājums liekas visai nereāls, zinot, ka parasti austiņas pēc individuālā pasūtījuma izgatavo vairāku mēnešu laikā un to cena pamatā ir četrciparu skaitlis. Taču risinājums ir iespējams, jo Normal izmanto desmit gabalus Stratasys Fortus 250mc 3D printerus. Tas austiņu izgatavošanas pamatlaiku saīsina visai pamatīgi. Turklāt, lai iegūtu savām ausīm piemērotas austiņas, klientam nebūt nav jādodas uz Ņujorku. Pilnībā pietiek ar to, ka izmantota tiks iOS vai Android aplikācija viedtālrunī. Ar tās starpniecību lietotāja auss tiek nobildēta, jūs izvēlaties austiņu krāsu un vada garumu, un tad nepieciešamie dati nosūtīti kompānijai ražotājam. Atliek tikai veikt samaksu, kura ir $199, un tālāk variet sekot telefona aplikācijā, kā norisinās jūsu personālo austiņu izgatavošanas process, un kad tās nonāks pie jums.

    Reklāma

    https://www.youtube.com/watch?v=8tmhdOfIEqU

    Turklāt, kā stāsta tie, kuri jau ir lietojuši Normal personalizētās austiņas, tad arī skaņas kvalitāte esot visai pieklājīgā līmenī. Konkrētā biznesa ideja izskatās ļoti laba, un žēl tikai, ka pagaidām austiņas tiek piedāvātas tikai ASV iedzīvotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma