Web Analytics
More
    Reklāma

    LG festivālā InnoFest 2015 iepazīstina ar Eiropas tirgum paredzētiem elektronikas un sadzīves tehnikas jaunumiem

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) Portugāles galvaspilsētā Lisabonā rīko ikgadējo inovāciju festivālu Innovative Festival (InnoFest), kas šogad norisinās ar saukli „Inovācijas labākai dzīvei”. Ikgadējais LG InnoFest, kuru uzņēmums rīko kopš 2013.gada, sniedz iespēju reģionālajiem partneriem iepazīties ar LG daudzpusīgo, plašo patēriņa elektronikas preču un sadzīves tehnikas klāstu.

    Šī gada InnoFest uzmanības centrā ir LG 4K OLED televizori, kas ietver 55, 65 un 77 collu modeļus ar izliektiem un plakaniem ekrāniem, nodrošinot pirmšķirīgu skatīšanās pieredzi ar nevainojamu melno toni un krāsām, kā arī neierobežotu kontrasta attiecību. Tāpat tiks prezentēts paplašināts ULTRA HD televizoru klāsts, ietverot jauno ColorPrime sēriju, kas nodrošina uzlabotu krāsu dziļumu un lielāku attēla reālismu. LG arī demonstrēs jaunākās Music Flow Wi-Fi sērijas audio ierīces, tostarp divas bezvadu Sound Bar audio sistēmas un pārvietojamu bezvadu skaļruni, kā arī izliektu 34 collu UltraWide monitoru ar Quad HD izšķirtspēju (3440×1440). Festivālā piedalīsies īpašais viesis – Eiropas attēlveidošanas un skaņas asociācijas (EISA) priekšsēdētājs Horhe Gonklavs (Jorge Gonclaves), kuram pirmajam būs tas gods izbaudīt jaunās LG ekrānu un audio tehnoloģijas.

    Reklāma

    InnoFest 2015 arī būs aplūkojamas LG viedās sadzīves tehnikas ierīces, tostarp videi draudzīgās veļas mazgājamās mašīnas ar TurboWash un 6 Motion Direct Drive tehnoloģiju. Šīs veļasmašīnas piedāvā ātrākus mazgāšanas cikla laikus ar ūdens patēriņa ietaupījumu, neietekmējot to veiktspēju. Tāpat LG demonstrēs daudzpusīgo un enerģiju taupošo ledusskapju klāstu ar Inverter Linear Compressor tehnoloģiju, kas nodrošina lielāku uzticamību un ilgmūžību ar mazāku darbošanās troksni. LG aplūkošanai piedāvās arī LG jaunākos Door-in-Door ledusskapjus, kas nodrošina ātru un vieglu piekļuvi pārtikas produktiem ar mazākiem aukstā gaisa zudumiem. InnoFest 2015 aplūkojamo produktu vidū būs arī uzlabotā apģērbu pārvaldes sistēma LG Styler, kas palīdz saudzīgi atsvaidzināt un iztīrīt grūti kopjamus apģērbus. InnoFest apmeklētāji varēs iepazīties arī ar uzņēmuma moderno CordZero bezvadu putekļusūcēju, kas izmainīs patērētāju uzskatus par mājasdarbiem ar jaudīgu un ērtu tīrīšanas pieredzi, pateicoties LG Smart Inverter Motor un PowerPack tehnoloģijām.

    „LG sper milzīgu soli uz priekšu, lai stiprinātu tā pozīcijas reģionālajos tirgos visā pasaulē kā nozares vadošais uzņēmums,” norāda LG Electronics Global Sales and Marketing Co. viceprezidents Veins Parks (Wayne Park). „Mēs esam apņēmušies vietējo patērētāju dzīves padarīt ērtākas un LG InnoFest palīdzēs mums lieliski uzsākt šo gadu.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma