Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais Microsoft interneta pārlūks Spartan atbalstīs Chrome paplašinājumus

    Jaunākie raksti

    Tīmekļa plašumos parādījusies samērā interesanta informācija par jauno Microsoft interneta pārlūku, kurš zināms ar vārdu – Spartan. Kā secinājuši vairāki interesenti, izpētot .js failu kodu, tad tie savā būtībā ir praktiski identiski un to struktūra sakrīt Google Chrome pārlūkam, un gaidāmajam Microsoft Spartan pārlūkam. Turklāt šeit nav runa par kopēšanu 100% apjomā, bet par to, ka tiek izmantot līdzīgs algoritms un tā rezultātā paplašinājumi strādās praktiski vienādi abos interneta pārlūkos.

    Praktiskai ieguvums no tā ir ļoti saprotams, jo izstrādātāj varēs bez liekām pūlēm adaptēt Chrome paredzētos darinājumus arī Spartan videi. Minimāls darba patēriņš, liekas naudiņas izstrādātājiem, un arī Spartan iegūs daudz pozitīvāku tēlu un plašākas iespējas. Ierindas lietotājam savukārt nevajadzēs atteikties no saviem ierastajiem papildinājumiem interneta pārlūkā.

    Reklāma

    Šobrīd gan tās zināmā mērā ir tikai runas un minējumi, tāpēc pagaidīsim vakaru, un tad arī visticamāk mēs uzzināsim jaunāko un būtiskāko informāciju par Microsoft plāniem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma