Web Analytics
More
    Reklāma

    HP laiž klajā vairākus planšetdatorus ar Windows OS

    Jaunākie raksti

    Kompānija HP laidusi klajā piecus jaunus planšetdatorus, kuru paredzēti izmantošanai biznesa vidē un strādās ar Windows OS. Tāpat kopā ar šiem planšetdatoriem, klajā nāk arī tiem paredzēti aksesuāri. Jaunie planšetdatoru modeļi ir – HP Pro Tablet 408 G1, HP Elite x2 1011 G1, HP ElitePad 1000 G2 Healthcare Tablet, HP ElitePad 1000 G2 Rugged Tablet, un HP Pro Tablet 10 EE.

    HP Pro Tablet 408 G1 – planšetdators ar 8 collu ekrāna diagonāles izmēru un korpusa biezumu 9 mm ir veidots uz Intel Atom procesora bāzes. Šis planšetdators strādā ar Windows 8 Pro operētājsistēmu un tas no zīmē, ka to var lietot kā pilnvērtīgu datoru. Jaunumam ir iebūvēta 64 GB atmiņa, micro HDMI pieslēgvieta un 8 megapikseļu aizmugures kamera ar zibspuldzi. Cena šim jaunumam sāksies ar 299 ASV dolāriem.
    hp-elite-x2-1011-g1
    Nākošais modelis – HP Elite x2 1011 G1 ir planšete ar 11,6 collu ekrāna diagonāli un ietilpst aparātu – divi vienā, kategorijā. Šo planšeti pieslēdzot pie papildus ārējās klaviatūras, var ērti un vienkārši izmantot kā klēpjdatoru. Planšetē tiek izmantots Intel Core M procesors un tai būs pieejama arī bezvadu dokstacija WiGic, kura izstrādāta kopā ar Intel, un Wacom irbulis darbam ar planšeti. Pārdošanā tā nonāks jau šī mēneša beigās un maksās $899.

    Reklāma

    HP ElitePad 1000 G2 Rugged Tablet ir planšetdators, kurš paredzēts smagiem darba apstākļiem, un var tik lietots ārpus biroja telpām. Planšetes ekrāna diagonāle ir 10,1 colla. Tā ir putekļu un ūdens šļakatu aizsargāta, par ko liecina IP 5414 drošības standarts. Planšetei ir iebūvēts 2D svītrkodu nolasītājs. Šis jaunums nonāks pārdošanā februāra mēnesī un maksās $1599. Ar vienu akumulatora izlādi modelis darbosies līdz pat 20 stundām.

    Nākamais jaunums ir HP ElitePad 1000 G2 Healthcare Tablet modelis, kurš speciāli izstrādāts medicīnas darbiniekiem un slimnīcu personālam. Planšete ir pāklāta ar antibakteriālu pārklājumu, kā arī tajā tāpat ir iebūvēts 2D svītrkodu nolasītājs. Šeit tas palīdzēs izvairīties no kļūdām nolasot un apstiprinot medicīniskā personāla un slimnieku identitāti, kā arī ar dažādiem ārstniecības līdzekļiem un zālēm saistīto informāciju. Šī planšetdatora sākuma cena būs $1499.

    Pēdējais jaunums ir planšete HP Pro Tablet 10 EE, kura arī ir putekļu un ūdens droša, taču paredzēta izmantošanai izglītības iestādēs. Planšete atbilst IP-5218 standartam, un ar to kopā var izmantot arī ārējo klaviatūru un irbuli, tādejādi atvieglojot mācību procesu. Šis modelis maksās $299 ja to vēlēsies iegādāties mācību iestādes vai arī $349 parastajiem ierindas pircējiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    21.01.2015 20:14

    Iesākumā gribētos Latvijā nopirkt Stream 11 par $200.

    Icaks.
    22.09.2017 11:57

    Labdien!
    Meklēju planšeti meža apstākļiem – patīk makšķerēt un sēņot, tātad ūdens, putekļi un triecieni ir iespējami. Ir nepieciešamība nepazaudēt sakarus ar ārpasauli (iespēja zvanīt un saņemt zvanus kaut uz ielikteni ausī), kā arī redzēt savu atrašanās vietu kartē (ar iespēju uzlikt papildus info slāņus – piemēram, kvartālu tīklu, iezīmēt punktus, utt.). Protams, ir nozīme ierīces darbības ilgumam ar vienu uzlādi.
    Ko varat ieteikt un no kā labāk atturēties? (saprātīgās cenās) Līdz šim lietoju telefonu podzinieku un modernajos dzelžos esmu analfabēts. Jau iepriekš pateicos! Būšu īpaši pateicīgs, ja priekšlikums un ieteikumus adresēsiet uz lesterss@inbox.lv

    Reklāma