Web Analytics
More
    Reklāma

    Panasonic Lumix DMC – GF7, jauna kamera ar maināmiem objektīviem pašģīmju bildētājiem

    Jaunākie raksti

    Kompānija Panasonic izziņojusi savu jaunāko papildinājumu Micro 4/3 standarta kameru klāstā – Lumix DMC – GF7. Kamera aprīkota ar 1800 grādu leņķī grozāmu/atlokāmu LCD ekrānu, kas padara šo aparātu ārkārtīgi noderīgu pašportretu cienītājiem.

    Panasonic Lumix DMC – GF7 kamera aprīkota ar Digital Live CMOS attēla sensoru, kura izšķirtspēja 16 megapikseļi, kā arī Venus Engine attēla apstrādes procesoru. Kameras ISO ir robežās no 100 līdz 25600, kas nodrošina to, ka samērā pieklājīgus attēlus varēs iegūt arī slikta apgaismojuma apstākļos. Vai vismaz cerēt, ka tas izdosies. Kontrasta autofokusa sistēma padevusies samērā mundra, un datu apmaiņa starp kameru un objektīvu notiek ar ātrumu 240 k/s. Slēdža ātrums variējas robežās no 1/16000 sek līdz pat 60 sek. Sērijveida uzņemšanas režīmā kamera nodrošinās ātrumu 5,8 kadri sekundē.

    Reklāma

    Lietotājam jaunums piedāvās veselu automātisko režīmu birumu – Portrait, Child, Scenery, Silky Skin, Backlit Softness, Relaxing Tone, Bright Blue Sky, Romantic Sunset Glow, Vivid Sunset Glow, Glistening Water, Clear Nightscape, Cool Night Sky, Warm Glowing Nightscape, Artistic Nightscape, Glittering Illuminations, Handheld Night Shot, Clear Night Portrait, Soft Image of a Flower, Appetizing Food, Cute Dessert, Freeze Animal Motion, Clear Sports Shot, Monochrome. Varēsiet bildēt visu iespējamo, sākot ar sevi un beidzot ar sporta notikumiem un dažādiem ēdieniem. Tāpat arī būs iespēja ierakstīt video ar Full HD (1920×1080) 50p/60p izšķirtspēju un AVCHD Progressive vai MP4 formātos, kā arī kino formātā 24p ar ātrumu 24 Mbit/sek. Jauno kameru varēs kontrolēt ar viedtālruņa palīdzību, izmantojot 802.11b/g/n ar NFC, bezvadu savienojumu. Uzņemtais materiāls uzglabāsies SD/SDHC/SDXC standartu atmiņas kartēs. Kameras izmēri 107 x 65 x 33 mm, bet svars bez akumulatora un objektīva 266 grami. Pārdošanā aparāts parādīsies martā un kamera kopā ar 12-32mm F3.5-5.6 objektīvu maksās orientējoši 575 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma