Web Analytics
More
    Reklāma

    Jau šogad tirgū laistie Huawei viedtālruņi būs aprīkoti ar atvērto sociālo platformu Omlet

    Jaunākie raksti

    Starptautiskās tehnoloģiju izstādes CES 2015 ietvaros Lasvegasā par sadarbību paziņojis IKT uzņēmums Huawei un Stenfordas universitātes biznesa inkubatorā radītais uzņēmums Omlet, kas izstrādājis atvērtu sociālo ekosistēmu. Omlet radītā saziņas lietotne sniegs neierobežotu saziņu Huawei Android mobilo viedierīču lietotājiem, vienlaikus nodrošinot pilnīgu lietotāja privātuma aizsardzību un autortiesības uz pārsūtītajiem datiem.

    Lai pasargātu lietotāja privātumu, dalīšanās ar jebkuriem datiem Omlet platformā notiek reālajā laikā. Lietotne ļauj izvēlēties bildes, video, ziņas un citus datus glabāt kādā no mākoņdatu platformām, piemēram, Box, Dropbox vai Baidu Cloud, un lietotājs saglabā pilnīgu kontroli pār saviem datiem. Līdz ar nozīmīgo privātuma aspektu, Omlet ievērojami uzlabos arī lietotāju sociālās tīklošanās pieredzi, padarot datu pārraidi ātrāku.

    Reklāma

    Pirmā Huawei un Omlet sadarbībā veidotā funkcija būs Share-First. Jau tagad Huawei viedierīces var izmantot fotografēšanai, neatbloķējot telefona ekrānu. Turpmāk lietotājs nofotografēto varēs uzreiz arī kopīgot. Arī bildes saņēmējs varēs to apskatīt un saglabāt bez telefona atbloķēšanas. Līdz ar to tā būs visātrākā pieejamā foto kopīgošnas iespēja. Omlet integrācija Huawei mobilajās iekārtās nodrošinās arī vieglu fotoalbumu izveidi un dalīšanos ar tiem, izmantojot funkciju Social Gallery. Tajā lietotāji varēs izveidot albumus, dalīties ar tiem un komentēt foto. Jaunums Huawei lietotājiem būs arī Theme-Share funkcija, kurā varēs dalīties ar viedtālruņa personalizējamiem motīviem.

    „Omlet ir unikāla platforma, kas pilnībā atbilst Huawei filosofijai – radīt visaptverošu mobilās saziņas pieredzi ikvienam pasaules iedzīvotājam. Tās tehnoloģiskā drošība, datu aizsardzība un datu pārraides ātrums sniegs lieliskus iespaidus ikvienam viedtelefona lietotājam,” saka Su Dzjie, Huawei Consumer BG viceprezidents Izpētes un attīstības jautājumos. Kā uzsver Omlet līdzdibinātāja un Stenfordas universitātes datorzinātņu profesore Monika Lam, šī sadarbība jaunajam tehnoloģiju uzņēmumam sniegs iespējas vēl vairāk attīstīt tā vīziju par datu privātuma nostiprināšanu sociālajā saziņā, un pilnveidot jau izveidotās platformas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    latvian
    20.01.2015 09:33

    Vienkārši sakot – vēl viens spams no kura bez rūtošanas atbrīvoties nevarēs.

    Mārtiņš Dmitrijevs
    20.01.2015 10:13

    Nafig vajag omleti, ja ir telegram mesendždris, kurš ir drošs un ļoti funkcionāls.

    NNN
    20.01.2015 10:30

    filoZofija. forever!

    LOOK
    21.01.2015 12:22

    Un kā tad ar to ka Lielbritānija vēlas aizliegt šifrētu saziņas servisu lietošanu .

    x
    01.04.2015 23:54

    Ko tad īsti radīja Omlete – ekosistēmu, lietotni vai platformu?

    Reklāma